0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet bey bujiler filitreler yeni değiştirildi ama buji kabloları ve katalıtık dediğiniz kısma servis baktımı bilmiyorum.hararet göstergesi tam ortada sabit kalıyor ve fanı zamanında açıyor.hava sensörünü ben servise bizzat talep ederek baktırdım sorum yok dediler.bilgisayara bağladılar hiçbir arıza yok dediler.gerçi bu servislerin arıza yok cümlesi kalıtsal olmuş artık.(arıza yok cümlesinden ağzım çok yandı).birde 1 . viteste kalkışta anlık yakıt tüketimi 98 lt falan görünüyor.
Rölanti valfinde bir problem olabilirmi acaba? Şaban bey aracınızın hararet göstergesi oynamaya başladığı zaman 1100 Devirden yaklaşık 800 devire düşmesi gerekir rölanti valfi eskimiş veya yıpranmışsa rölantiniz düşmez ve hava-benzin karışımında zengin karışım püskürtür. Aklıma bu ihtimalden başka birşey gelmiyor. Acaba böyle bir sorununuz olabilirmi? Ha birde bujinizi kontrol ettinizmi hepsinin aynı marka ve tek tırnaklı olması gerekir. Buda bir püf noktası.. Birde aracınız kaç km'de?
özcan abi bu testi nerde yaptırdın benim 131i de götürsek ya, satarken yardımcı olur..