Gönderen Konu: fren balata ses hk;  (Okunma sayısı 573 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '16
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
fren balata ses hk;
« : Haziran 22, 2021, 15:19:21 »
merhaba,
herkese iyi forumlar aracım 2016 toyota corolla aracımın fren balatalarını bosh marka ile değiştirdim yaklaşık 10,000 km oldu fakat balatalarım frene bastığımda balatalar bitmiş gibi ses yapıyor sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun.
allah birdir

Toyota Club Türkiye

fren balata ses hk;
« : Haziran 22, 2021, 15:19:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: fren balata ses hk;
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2021, 17:41:01 »
merhaba,
herkese iyi forumlar aracım 2016 toyota corolla aracımın fren balatalarını bosh marka ile değiştirdim yaklaşık 10,000 km oldu fakat balatalarım frene bastığımda balatalar bitmiş gibi ses yapıyor sorun ne olabilir yardımlarınız için teşekkür ederim sağolun.
Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten,Bosch adı gibi boş :)
Piyasadaki bazı balatalar üretim tekniği ve malzemesi nedeniyle ısıyı gördüklerinde kısa sürede sertleşirler ve ses yapmaya fren performansında zayıflamaya başlarlar,aynı durumu bende yaşadım bu formdan ve tem otodan bi haberdim ustaya bırakarak en iyisini tak dedim,ustada Bosch taktı hiç hoşuma gitmedi ama bir sefer ustaya bırakmıştım işi,aynı şekilde 10 bin km içinde ötmeye başladı en sonunda dayanamadım tem otodan NİBK marka fren balatalarını alıp taktım 20 bin kmdir ses seda yok üstelik fren performansı son derece güzel oldu.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • toyota
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '16
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: fren balata ses hk;
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2021, 11:49:56 »
Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten,Bosch adı gibi boş :)
Piyasadaki bazı balatalar üretim tekniği ve malzemesi nedeniyle ısıyı gördüklerinde kısa sürede sertleşirler ve ses yapmaya fren performansında zayıflamaya başlarlar,aynı durumu bende yaşadım bu formdan ve tem otodan bi haberdim ustaya bırakarak en iyisini tak dedim,ustada Bosch taktı hiç hoşuma gitmedi ama bir sefer ustaya bırakmıştım işi,aynı şekilde 10 bin km içinde ötmeye başladı en sonunda dayanamadım tem otodan NİBK marka fren balatalarını alıp taktım 20 bin kmdir ses seda yok üstelik fren performansı son derece güzel oldu.
desteğiniz için cok teşekkürederim bizde anlaşılan aynı yolu izleyecez
allah birdir