Gönderen Konu: 2013 premium corolla bagaj kapağı kilitlememe  (Okunma sayısı 358 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
2013 premium corolla bagaj kapağı kilitlememe
« : Haziran 22, 2021, 14:32:20 »
Aracı yeni aldım anahtarsız giriş özelliği mevcut araçta kapıya yaklasınca kapılar acılıyor ama fark ettim ki bagaj kapagı hep acık yani şöyle anahtarsızda yaklaşsam açık açma tuşuna basınca açılıyor. bu problem kilit mekanizmasıdır sizce yoksa elektriksel bir sıkıntımı. normal bagaj kapanıyor bazende açınca arabadan bi uyarı sesi korna gibi bi ses çıkıyor ama anlayamadım . Yer ankara tanıdık ustası tavsiyesi olan varsa memnun olurum.

Toyota Club Türkiye

2013 premium corolla bagaj kapağı kilitlememe
« : Haziran 22, 2021, 14:32:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 premium corolla bagaj kapağı kilitlememe
« Yanıtla #1 : Haziran 22, 2021, 15:01:59 »
Aracı yeni aldım anahtarsız giriş özelliği mevcut araçta kapıya yaklasınca kapılar acılıyor ama fark ettim ki bagaj kapagı hep acık yani şöyle anahtarsızda yaklaşsam açık açma tuşuna basınca açılıyor. bu problem kilit mekanizmasıdır sizce yoksa elektriksel bir sıkıntımı. normal bagaj kapanıyor bazende açınca arabadan bi uyarı sesi korna gibi bi ses çıkıyor ama anlayamadım . Yer ankara tanıdık ustası tavsiyesi olan varsa memnun olurum.
Bağajı açınca uyarı sesi gelmesi sorun olduğunu gösterir,form içi arama yaparak usta servis tavsiyeleri bulabilirsiniz.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.