Gönderen Konu: 2007-2012 Corolla double teyp tavsiyesi  (Okunma sayısı 3199 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '09
  • 8 kere teşekkür etti
2007-2012 Corolla double teyp tavsiyesi
« : Haziran 13, 2021, 18:57:00 »
Merhabalar,
2007-2012 kasa corolla için son zamanlarda alıp da memnun kaldığınız android double teyp varsa link,marka,satıcı vs. paylaşabilir misiniz? son zamanlarda full ekranlar moda galiba ama onlar da ne kadar sağlam ve verimli bilemiyorum...ayrıca güvenilir bir satıcı bulmak da zor; 2GB ram diyip de 1GB'lık ürün gönderdiklerini de yorumlarda çok gördüm...

Toyota Club Türkiye

2007-2012 Corolla double teyp tavsiyesi
« : Haziran 13, 2021, 18:57:00 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007-2012 Corolla double teyp tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Haziran 13, 2021, 19:20:12 »
Merhabalar,
2007-2012 kasa corolla için son zamanlarda alıp da memnun kaldığınız android double teyp varsa link,marka,satıcı vs. paylaşabilir misiniz? son zamanlarda full ekranlar moda galiba ama onlar da ne kadar sağlam ve verimli bilemiyorum...ayrıca güvenilir bir satıcı bulmak da zor; 2GB ram diyip de 1GB'lık ürün gönderdiklerini de yorumlarda çok gördüm...
Merhabalar,
Double teyp takacaksanız ve düzgün ses versin istiyorsanız 2500 TL'den aşağı güzel bir sistem alamazsınız,yoksa diğerlerine hiç bakmayın.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 87000
  • Model Yılı: '09
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 14, 2021, 00:52:51 »
ben de dediğiniz gibi tahmin etmiştim ama kullanıp memnun kalan vardır belki diye düşündüm...bu arada tüm gönderilere yetişip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...aracın rölanti sorununu da sayenizde regülatör tamiriyle çözdüm gibi; yoksa neredeyse supaplar değişecekti...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2021, 06:52:29 »
ben de dediğiniz gibi tahmin etmiştim ama kullanıp memnun kalan vardır belki diye düşündüm...bu arada tüm gönderilere yetişip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...aracın rölanti sorununu da sayenizde regülatör tamiriyle çözdüm gibi; yoksa neredeyse supaplar değişecekti...
Rica ederim bildiğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışıyorum, geçenlerde formda yine konusu geçmişti takıpta ses kalitesi sorunu yaşayanlar var,yine bizdeki diğer araç Doblo için görüştüğümde teyb ve ses tesisatı işi yapan arkadaş hiç bulaşma ucuz ürünler çöp orjinal teyb'in ses kalitesini ararsın demişti,ama ses çok umrumda değil geri görüş olsun araca ayrı bir hava katsın video izleme vs olsun derseniz belki orta sınıf bir cihaz alınabilir ama dediğim gibi sadece görüntüsü ve havası olur.
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '04
  • 103 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2021, 11:22:04 »
Rica ederim bildiğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışıyorum, geçenlerde formda yine konusu geçmişti takıpta ses kalitesi sorunu yaşayanlar var,yine bizdeki diğer araç Doblo için görüştüğümde teyb ve ses tesisatı işi yapan arkadaş hiç bulaşma ucuz ürünler çöp orjinal teyb'in ses kalitesini ararsın demişti,ama ses çok umrumda değil geri görüş olsun araca ayrı bir hava katsın video izleme vs olsun derseniz belki orta sınıf bir cihaz alınabilir ama dediğim gibi sadece görüntüsü ve havası olur.
Mevcut teybi kullanıp kaliteli bir amfi ve güzel bir ayar ile bir sistem yapsak nasıl olur abi sence.Tabi ön iki hoparlörü değiştirmek kaydı ile
Genç bir Toyota kullanıcısı :)
Makine Mühendisliği öğrencisi (4/4)
Corolla 2004 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 419 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2021, 14:21:39 »
Mevcut teybi kullanıp kaliteli bir amfi ve güzel bir ayar ile bir sistem yapsak nasıl olur abi sence.Tabi ön iki hoparlörü değiştirmek kaydı ile
Ses sistemlerinde büyük hoparlörler arkalara takılır sesi daha net alabilmek için mevcut teyb'in çıkışlarına bakılmalı kaç watt destekliyor ona göre değerlendirme yapılır,iyi bir oto teyp ses sistemleri ustası bakınca cevap verir.
TOYOTA CORONA 3S FE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 14, 2021, 16:20:42 »
Mevcut te
bi kullanıp kaliteli bir amfi ve güzel bir ayar ile bir sistem yapsak nasıl olur abi sence.Tabi ön iki hoparlörü değiştirmek kaydı ile
Sistem bir bütündür ana ünite iyi kaliteli değilse gerisi size verim vermez.ana ünite+hoparlör ön arka desteklediği ölçüde çok iyi ses alırsınız daha da güçlü isterseniz o zaman amfi olmalı.
dinlediğiniz müziğin türüne göre de marka model seçilmeli.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 14, 2021, 16:23:31
Merhabalar,
Alpine w650bt kullanıyorum müthiş ses kalitesi var ancak sanırım şu anda fiyatı 5000 lira civarı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '10
« Yanıtla #7 : Temmuz 03, 2021, 19:50:28 »
Tam konu açacaktım ki bu konuyu gördüm konu kalabalığı yapmamayım dedim. Madem teyp için maliyet yüksek benim isteğim sadece bluetooth ile bağlanıp telefondan müzik dinleyebilmek. Bunun için orijinal teybe takabileceğimiz bir adaptör vs. var mı?