0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar,2007-2012 kasa corolla için son zamanlarda alıp da memnun kaldığınız android double teyp varsa link,marka,satıcı vs. paylaşabilir misiniz? son zamanlarda full ekranlar moda galiba ama onlar da ne kadar sağlam ve verimli bilemiyorum...ayrıca güvenilir bir satıcı bulmak da zor; 2GB ram diyip de 1GB'lık ürün gönderdiklerini de yorumlarda çok gördüm...
ben de dediğiniz gibi tahmin etmiştim ama kullanıp memnun kalan vardır belki diye düşündüm...bu arada tüm gönderilere yetişip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim...aracın rölanti sorununu da sayenizde regülatör tamiriyle çözdüm gibi; yoksa neredeyse supaplar değişecekti...
Rica ederim bildiğim birşey varsa yardımcı olmaya çalışıyorum, geçenlerde formda yine konusu geçmişti takıpta ses kalitesi sorunu yaşayanlar var,yine bizdeki diğer araç Doblo için görüştüğümde teyb ve ses tesisatı işi yapan arkadaş hiç bulaşma ucuz ürünler çöp orjinal teyb'in ses kalitesini ararsın demişti,ama ses çok umrumda değil geri görüş olsun araca ayrı bir hava katsın video izleme vs olsun derseniz belki orta sınıf bir cihaz alınabilir ama dediğim gibi sadece görüntüsü ve havası olur.
Mevcut teybi kullanıp kaliteli bir amfi ve güzel bir ayar ile bir sistem yapsak nasıl olur abi sence.Tabi ön iki hoparlörü değiştirmek kaydı ile
Mevcut tebi kullanıp kaliteli bir amfi ve güzel bir ayar ile bir sistem yapsak nasıl olur abi sence.Tabi ön iki hoparlörü değiştirmek kaydı ile