Gönderen Konu: Motor sesinde artış, itici mi subap mı vs.(videolu)  (Okunma sayısı 552 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 35 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Motor sesinde artış, itici mi subap mı vs.(videolu)
« : Haziran 11, 2021, 14:52:24 »
Merhabalar, ustalarım yardımcı olursanız sevinirim. Bir süredir motor sesi canımı sıkıyor önceden daha sessizdi. İticilerden geliyor diyen var ama yağ yeni değişti ( motul eco lite 5w30) Sizce normal mi, değil mi?

Sorunsuz dediler, aldık, bakalım yaşayıp görelim..    1.6 Multidrive S inci beyazımmm

Toyota Club Türkiye

Motor sesinde artış, itici mi subap mı vs.(videolu)
« : Haziran 11, 2021, 14:52:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Motor sesinde artış, itici mi subap mı vs.(videolu)
« Yanıtla #1 : Haziran 11, 2021, 15:01:53 »
Merhabalar, ustalarım yardımcı olursanız sevinirim. Bir süredir motor sesi canımı sıkıyor önceden daha sessizdi. İticilerden geliyor diyen var ama yağ yeni değişti ( motul eco lite 5w30) Sizce normal mi, değil mi?

Bu şekilde bişey anlaşılmaz yapılan yorumlar havada kalır, kalifiye kişilerce yerinde dinlenmesi lazım.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '14
  • 35 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: Motor sesinde artış, itici mi subap mı vs.(videolu)
« Yanıtla #2 : Haziran 11, 2021, 15:23:23 »
Belki yorumlar biraz fikir verir diye düşünmüştüm. Yetkili servis normal dedi ama öyle çok ayrıntılı bir yorum yapılmadı. Yağdan olabilir dendi ama yağı da yazdığım gibi yeni değiştirdim. Yağ değişiminden önce de vardı. Arabanın gidişinde anormal birşey hissetmiyorum ama durunca rölantide bu ses tıkı tıkı tıkı dikiş makinesi gibi rahatsız ediyor. Büyük bir sorun açmasından çekiniyorum
Sorunsuz dediler, aldık, bakalım yaşayıp görelim..    1.6 Multidrive S inci beyazımmm