0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben otomatik vitesten gayet memnunum.
Ahmet Bey, bir yanlış anlaşılma olmasın. Özgür Bey'in bahsettiği ve tartıştığımız Toyota'nın MMT şanzımanı. Sizin aracınız eğer bilgilerinizde gözüktüğü üzere Corona ve otomatik ise zaten hiç sorun yok. Benim aracım da sizinki gibi klasik otomatik vites kullanıyor ve Toyota'nın otomatik vitesi gerek konfor gerek sağlamlık açısından tek kelimeyle harika zaten. MMT ise otomatikleştirilmiş manuel şanzımanın Toyota versiyonunun adı ve konumlandırmak gerekirse otomatik ile düz vites arasında bir yerlerde...
Yok Ahmet Bey, masallah Ahmet ismi yaygin, bir onceki mesajda 'ben otomatik vitesten gayet memnunum' diyen Ahmet Egesoy'a sormustum.
Yok yanlış anlaşılma olmadı ben Rıza Bey'e cevaben söylemiştim.. "şu gün eşime otomatik ya da tiptronik bir araç alacak olsam Toyota'yı seçmem bu kadar yazılandan sonra... " diye yazmıştı ya..
ben yaşamadım
merhaba arkadaşlar, 2 ay önce aldığım 1.0 motor 2005 model yaris otomobilimin multi mode vitesi beni delirtti sonunda. bu otomobillerin hepsi aynımıdır, yokuş çıkarken neden manuel kullanmak zorunda kaldığımı anlamıyorum. bu vitesin otomatik olmasının hiç bir anlamı yok. aynı tür otomobil kullanan arkadaşlar sizler ne yapıyorsunuz merak ediyorum. şu an bu otomobili aldığım için pişmanım...
2011 model 1.6 multi mod viteslerde daha aynı sorunu yaşıyoruz.siz hiç şikayet etmeyin bence
Cemil bey 2009 yılına ait bu konuyu nasıl buldunuz çok merak ettim