Gönderen Konu: Ankara usta tavsiyesi  (Okunma sayısı 1276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Ankara usta tavsiyesi
« : Haziran 09, 2021, 22:42:56 »
Arkadaşlar merhaba 1992 model bir coronam var Ankara’da iyi bir usta tavsiyesi olan varmı açıkcası arıza şu şekilde gaza aniden yada fazla basınca araç tekliyor yani devirsizken yapıyor yardımcı olursanız sevinirim

Toyota Club Türkiye

Ankara usta tavsiyesi
« : Haziran 09, 2021, 22:42:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Ankara usta tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2021, 23:34:01 »
Arkadaşlar merhaba 1992 model bir coronam var Ankara’da iyi bir usta tavsiyesi olan varmı açıkcası arıza şu şekilde gaza aniden yada fazla basınca araç tekliyor yani devirsizken yapıyor yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar,
Ani gazda düşük devirde tekleme bozuk LPG ayarından bujilerden, buji kablosundan veya ateşleme bobininden  yapar,ilk önce araca iyi bir Afr ayarı yaptırın.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 10, 2021, 09:07:17 »

Şaşmaz da Dörtnal Toyota. Sürekli gittiğim özel servis. Fiyatları makul, kredi kartı ile ödeme var. Uğramanızda fayda var. 2785969. Ogün Usta.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 173000
  • Model Yılı: '04
« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2021, 09:33:39 »
selamlar,ben de yeni aldığım 2004 model toyota corolla sol 1.6 LPG aracımı forumdaki tavsiyeler üzerine 18.03.2021 tarihinde yeni dörtnal servisine götürdüm.Yetkinliklerini gösterebilecekleri bir işlem yaptırmadım.(yağ-filtre bakımı)Fiyat politikaları müthiş :D.Mesela,4 lt'lik mobil 2000 10W/40 yağ için 200 tl yazdılar (internet fiyatı ort.130 tl)şanzıman yağı da atf 320 yazan siyah renk ambalajlı isimsiz kutular kullandılar.4*100 tl (sonradan bu yağın toyotanın type T-IV spectlerini karşılamadığını öğrendim.Amaç uygunsuz ve ucuz yağ koyup daha fazla dolandırmak.Bunu karşılar,castrol ATF multivehicle yağın fiyatı 95 tl/1 lt,daha sonra ikizler toyota da şanzıman yağını tekrar değiştirdim.)aynı dokunuşları bujiler için 100tl/takım (aynı takımın internet fiyatı 75 tl) ve filtrelerde de yaptılar.Zaten işçilik olarak da 200 tl yazdılar.Bu iş hem nalına hem de mıhına oldu.Kısacası,yeni dörtnal tarafından dolandırıldım.Hala gitmeyi düşünen forum üyeleri varsa, en azından sarf malzemelerini dışarıdan alıp öyle gitmelerini tavsiye ederim.Saygılarımla,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2021, 10:48:43 »
selamlar,ben de yeni aldığım 2004 model toyota corolla sol 1.6 LPG aracımı forumdaki tavsiyeler üzerine 18.03.2021 tarihinde yeni dörtnal servisine götürdüm.Yetkinliklerini gösterebilecekleri bir işlem yaptırmadım.(yağ-filtre bakımı)Fiyat politikaları müthiş :D.Mesela,4 lt'lik mobil 2000 10W/40 yağ için 200 tl yazdılar (internet fiyatı ort.130 tl)şanzıman yağı da atf 320 yazan siyah renk ambalajlı isimsiz kutular kullandılar.4*100 tl (sonradan bu yağın toyotanın type T-IV spectlerini karşılamadığını öğrendim.Amaç uygunsuz ve ucuz yağ koyup daha fazla dolandırmak.Bunu karşılar,castrol ATF multivehicle yağın fiyatı 95 tl/1 lt,daha sonra ikizler toyota da şanzıman yağını tekrar değiştirdim.)aynı dokunuşları bujiler için 100tl/takım (aynı takımın internet fiyatı 75 tl) ve filtrelerde de yaptılar.Zaten işçilik olarak da 200 tl yazdılar.Bu iş hem nalına hem de mıhına oldu.Kısacası,yeni dörtnal tarafından dolandırıldım.Hala gitmeyi düşünen forum üyeleri varsa, en azından sarf malzemelerini dışarıdan alıp öyle gitmelerini tavsiye ederim.Saygılarımla,

Ben genellikle yağ, filtre değişimi için gittiğim zaman yağı internetten satın alıyorum. Filtre buji gibi vesair şeyleri ise ordan temin etmekteyim. Hiç faiş fiyatla veya teknik özellikleri karşılamayan ürün ile karşılaşmadım şimdiye kadar. Aksine her zaman sorunuma çözüm buldular. En son 50 TL işçilik verdim. Zaten yaptırdıklarınıza bakılırsa 200 lira işçilikten daha ucuz nasıl olur ki. Diğer serviste ne kadar işçilik ödediniz?
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 10, 2021, 11:03:00 »
Konu mükerrer. Yaklaşık 15 senelik bir forum olduğumuz için bu tür konuların tamamı daha önce konuşuldu ve arama ile bulmanız mümkün.

Ankarada usta önerisi için örneğin aramada karşınıza şu konu çıkar:

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3193.0

aracınız ile ilgili sorularınızı da şu bölümde sorabilirsiniz:

https://www.toyotaclubtr.com/index.php?board=60.0
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler