0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba 1992 model bir coronam var Ankara’da iyi bir usta tavsiyesi olan varmı açıkcası arıza şu şekilde gaza aniden yada fazla basınca araç tekliyor yani devirsizken yapıyor yardımcı olursanız sevinirim
selamlar,ben de yeni aldığım 2004 model toyota corolla sol 1.6 LPG aracımı forumdaki tavsiyeler üzerine 18.03.2021 tarihinde yeni dörtnal servisine götürdüm.Yetkinliklerini gösterebilecekleri bir işlem yaptırmadım.(yağ-filtre bakımı)Fiyat politikaları müthiş .Mesela,4 lt'lik mobil 2000 10W/40 yağ için 200 tl yazdılar (internet fiyatı ort.130 tl)şanzıman yağı da atf 320 yazan siyah renk ambalajlı isimsiz kutular kullandılar.4*100 tl (sonradan bu yağın toyotanın type T-IV spectlerini karşılamadığını öğrendim.Amaç uygunsuz ve ucuz yağ koyup daha fazla dolandırmak.Bunu karşılar,castrol ATF multivehicle yağın fiyatı 95 tl/1 lt,daha sonra ikizler toyota da şanzıman yağını tekrar değiştirdim.)aynı dokunuşları bujiler için 100tl/takım (aynı takımın internet fiyatı 75 tl) ve filtrelerde de yaptılar.Zaten işçilik olarak da 200 tl yazdılar.Bu iş hem nalına hem de mıhına oldu.Kısacası,yeni dörtnal tarafından dolandırıldım.Hala gitmeyi düşünen forum üyeleri varsa, en azından sarf malzemelerini dışarıdan alıp öyle gitmelerini tavsiye ederim.Saygılarımla,