0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
32 binde olan bir araç için, balatalar 5 bin daha gider, denilmesi garip değil mi? Balatanın 35-40 binde bu kadar çabuk bitmesi normal değil gibi. Eski aracım Astra'da orijinal ön balataları 90 binde değiştirmiştim. Corolla'da bu kadar çabuk bitmesine şaşırdım. Eğer böyleyse benim de değiştirme vaktim gelmiş.
Son kasa için ön fren balatası arıyorken İnternet'e ***11 isimli sitede orijinal ürün olduğu söylenen bir ürün gördüm. Üzerinde 04465-02470 kodu yazıyor. Orijinal parçalar yetkili servis dışında da bulunabilir mi? Bilgimiz var mı arkadaşlar?
Satıcısı kim ?
Anıl bey satıcısı Hatay taraflarında ford ve volvo parçası satan Kınoto isimli bir satıcı. Toyota parçası ne alaka satıyorlar anlamadım. ***11 sitesinde parçanın kutusu ve parça no görünüyor.satıcı şase no dan sorguladı ve uygundur dedi.. fiyatı da 720 lira. Alınır mı sizce?
Mutlu bey mga nın yerli olduğunu bilmiyordum. O da aklımda, değerlendireceğim.Tem oto nun nibk marka ürünü 1000 liraya dayandı.Yumuşak deniyor,olmadı indirim vs kollayıp nibk almak lazım.
tem oto için sordum aslında da eksik yazmışım nasıl ulaşırız diye