Gönderen Konu: necvox multimedya wifi bağlı internet yok  (Okunma sayısı 8009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '20
  • 24 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
necvox multimedya wifi bağlı internet yok
« : Haziran 03, 2021, 10:38:07 »
selamlar

necvox multimedya wifi bağlı, fakat youtube veya herhangi bir uygulamada internete bağlı değilsiniz uyarısı veriyor.

kapatıp açtım farklı günde denedim. Ayrıca başka wifi ile bağlandım hep aynı sonuç. Bölye bir sorunla karşılaşan ve sorunu çözen oldu ise yardımını bekliyorum.

herkese iyi günler

not: multimedia araç alınırken serviste takıldı ve bir yıl oldu

Toyota Club Türkiye

necvox multimedya wifi bağlı internet yok
« : Haziran 03, 2021, 10:38:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: necvox multimedya wifi bağlı internet yok
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2021, 00:37:02 »
Geçmiş olsun,  aynı problem  araç multimedyasına RadyoTurkuaz uygulamasını kurunca yaşamıştım. Telefonda çalışan uygulama multimedyada internete bağlı değilsiniz hatası veriyordu.  Oysa başka radyo uygulaması ve diğer internet gerektiren uygulamalar çalışıyordu.  Çözemedim ben, kaldırdım uygulamayı. Ne yapalım Turkuaz radyoyu dinlemiyorum araçta. İllaki dinlemek istersem telefondan açıp, bluetooth vasıtasıyla dinliyorum araçta.  Ama siğzde hiç bir uygulama çalışmıyor.

Peki cihazı resetlemeyi denediniz mi?
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: necvox multimedya wifi bağlı internet yok
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2021, 03:03:12 »
selamlar

necvox multimedya wifi bağlı, fakat youtube veya herhangi bir uygulamada internete bağlı değilsiniz uyarısı veriyor.

kapatıp açtım farklı günde denedim. Ayrıca başka wifi ile bağlandım hep aynı sonuç. Bölye bir sorunla karşılaşan ve sorunu çözen oldu ise yardımını bekliyorum.

herkese iyi günler

not: multimedia araç alınırken serviste takıldı ve bir yıl oldu
Multimedya'ya internet erişimi aynı cihaz üzerinden yapıldığı için sıkıntı yapıyor olabilir yani multimedya ya internet sağlayıcı sizin telefon aynı tlefon üzerinden video veya başka veri göndermeye çalışırsanız olmaz,aynı sorunu HP yazıcıda yaşadım yazıcıdan kablosuz bağlantı yapıp çıktı almaya çalışınca sıkıntı oldu çünkü kendi telefonumdan ortak erişimi açıp yazıcıyı wi-fi ağına bağladım yine kendi telefonumdan fotoğraf veya yazı gönderdiğim zaman olmadı artık bende wi-fi bağlantısını benden veriyi diğer telefondan atıyorum,biraz uzun ve karışık anlatım oldu kusura bakmayın.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.