Gönderen Konu: Toyota corolla Vision multidrive s b hakkında sorular  (Okunma sayısı 758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 5 kere teşekkür etti
Herkese merhaba,

3 hafta önce aracımı aldım Toyota corolla Vision multidrive s. Geri dönüş kamerası ve multimedya taktırdım, andıroid var, ben yandex maps ve yandex navigasyon yükledim internetsiz beni istediğim yere götürüyor çok iyi oldu, sordum applecar play yokmuş dream pakette varmış acaba ben yükleyebilirmiyim,
2. Dikiz aynaları otomatik kapanmasını istiyorum sizce yaptırabilirmiyim,
3. Bijon anahtarı ve kriko öneriniz ne olurdu,
4. Benzinle full depo İstanbul şehir içi 500 km gitti Şuan 8.7 görünüyor daha düşermi tüp taktırayımmı taktırma taraftarı değilim. Fikirleriniz benim için çok kıymetli,
5

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota corolla Vision multidrive s b hakkında sorular
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2021, 22:58:49 »
Herkese merhaba,

3 hafta önce aracımı aldım Toyota corolla Vision multidrive s. Geri dönüş kamerası ve multimedya taktırdım, andıroid var, ben yandex maps ve yandex navigasyon yükledim internetsiz beni istediğim yere götürüyor çok iyi oldu, sordum applecar play yokmuş dream pakette varmış acaba ben yükleyebilirmiyim,
2. Dikiz aynaları otomatik kapanmasını istiyorum sizce yaptırabilirmiyim,
3. Bijon anahtarı ve kriko öneriniz ne olurdu,
4. Benzinle full depo İstanbul şehir içi 500 km gitti Şuan 8.7 görünüyor daha düşermi tüp taktırayımmı taktırma taraftarı değilim. Fikirleriniz benim için çok kıymetli,
5
Merhabalar,
Aracınız hayırlı olsun, Toyota'nın 1.5 3 silindir motoru direk enjeksiyon olduğu için lpg'ye uyumsuz o yüzden takılmıyor,LPG olur diyenler karma yakıt kullanan kit takıyordur birincisi çok pahalı amortisman süresi çok uzun olur,ikincisi enjektörlere ve motora ne gibi zararları olocağını kestirmek pek mümkün değil.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 02, 2021, 23:02:19
Dikiz aynaları otomatik yapılır ama uzun süreli kullanımda ayna motorları sıkıntı çıkarırsa artı masraf olur,
Bijon anahtarı ve kriko hakkında formda öneriler var,oradan bilgi edinebilirsiniz,
Benzin tüketimi km arttıkça motor alıştıkça daha düşer.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.