0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hemşerim selamlar,Ben Alfa 159 da yaklaşık 4 senedir kullanıyorum.Alfaya özel olabilir ama bir kaç sorun da beraberinde geliyor.Orjinal burçlar yumuşak olduğu için bozuk yol sönümlemesinde biraz daha iyiler. PU olanlar baya sert olduğu için salıncaktaki rot başı mı bilye mi, her ne halt ise, ona zarar veriyorlar zamanla.Bir de çok düzgün montaj olmaz ise gacır gucur ses çıkarmaya başlıyorlar, mutlaka çok kaliteli bakır veya yüksek sıcaklık gresi sürülerek monte edilmeleri gerekiyor. Bende mesela ilk kullanımda sıkıntı olmuyor. Ancak aracı park ettim, 5-10 dakka bekledim, sonra geri çalıştırdım yola çıktım = gacır gucur sesler. Özellikle yazın, sıcakta, kuru havada oluyor.Direksiyon tepkileri bir miktar iyileşiyor, gerçi 159'un tepkileri baya iyi normalde zaten, ama mesela düzgün lastik seçimi ile bu fark daha belirgin olabiliyor. Mesela XL Nokian kışlıklardan Goodyear EGP yazlığa geçince arabayı sanki amerikan arabası gibi sallanır hissettim
https://www.strongflex.eu/en/Corolla için yok, büyük ihtimalle ölçülerini alıp bildirmeniz lazım, sonrasında üretilir veya bulunur.edit:2016 yılında, paypal kapanmadan önce,60 EUR vermişim (kargo dahil), 203 TL tutmuş