0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sol ön koltukta iken gözlüklük gibi yerden geldiğini hissediyorum, arka koltukta otururken anten hizasından geldiğini. tavan bağlantılı olduğu kesin fakat hiç bir şekilde fikir yürütemiyorum. tek bildiğim rüzgar etkisinden ötürü olduğu Fakat haklısınız tüm tırnakları vs bir daha kontrol edem.İlk başlarda trim seslerinden şikayetçiydim şimdi bi de bu çıktı araba 5 yaş rb km de araba esmen zırıltı çıtırtı konseri veriyor
beni araçta da konsoldan sanki ses geliyor gibiydi. konsolda ellenmedik yer bırakmadım. meğer konsoldan değil dikiz aynasından geliyormuş.
tavan ile ilgili sıkıntıyı sök tak yapmadan ses yapabilecek tüm parçaları sıkıştıracak bir cisim ile farklı zamanlarda sıkıştırarak çözdüm. sol çıta hafif esneme yaptığından ötürü yapıyormuş. son 3 haftada 15-45 derece sıcaklık ve çeşitli hızlarda 7 bin km yol yaptım ve hiç ses yapmadı. haftaya servise götürüp açtırarak müdahele ettireceğim.İç trimler ile ilgili olarakta sök tak yapmak istemediğim için birleşim noktalarından birini sıkıştırarak denedim ve orta konsol ile alakalı hiç bir ses kalmadı. yalnızca gözlüklük kısımından gelen bir ses var (çok rahatsız edici değil) orayı da sıkıştırabilecek uygun bir parça ile deneyeceğim.fotoğraflarda görünen süs çıtasını 6-7 yıl önce aliexspress ten corolla class aracım için almıştım n11 vs de bulunabiliyor diye biliyorum. güzel yere koyarsanız orjinal gibi duruyor ve hoş bir hava da katıyor