0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buna hiç elektrik çekmeden powerbank la (powerbankın incelerinden kolçağın içine koyarak) yapabilirim. kolçağın içinde kalan powerbank yazın sıcakta sorun çıkarmaz inşallah.ancak bu dediğiniz sensor cıvalı old. dolayı yasak değil mi.(cıvalı derecelerin kullanımı yasaklandı. cıvalar okullardan toplatıldı) bildiğim kadarıyla cıvalı ürünler yasaklandı. nereden buldunuz? (almak açısından soruyorum yanlış anlamayın)kaput altı için de doğanların arka kapakta bir alet var. aynı bunun bilyelisi onu kullanabilir siniz.. (sağlamlık açısından)
Satın alma konusunda, videoyu youtube üzerinden izlerseniz açıklama kısmına linkini koydum, ama zaten teknoloji çağında robot elektronik parçaları satan, online elektronik parçalar satan bir çok sitede satılıyor. Yasak olduğunu düşünmüyorum, çünkü birebir civaya temas yok, okul labaratuvarlarındaki civalar boşta idi, en azından biz okuldayken öyleydi. Zaten yasak olsa satılmazdı diye düşünüyorum.Power bank olayına gelince olur neden olmasın, ama aracınız yazın sürekli güneş altında kalıyorsa emin olamadım şimdi güvenlik açısından. Ama yok sadece 3-5 saatlik yolculuk esnasında güneş altında kalır, onun haricinde kah ağaç gölgesinde, kah bina yan tarafında park halinde kalıyorsa sorun olacağını sanmıyorum.Benim kolçak içinde çakmaklık soketi olduğu için enerji konusu oldukça kolay ve temiz oldu.