Gönderen Konu: 1997 Toyota Corolla  (Okunma sayısı 1180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
1997 Toyota Corolla
« : Mayıs 21, 2021, 23:57:40 »
Merhaba arkadaşlar 1997 model bir toyota corolla 1.6 Gli almak hevesindeyim. Her kafadan bir ses çıkıyor açıkçası. Benim alacağım arabada 3 parça boya var, değişen yok. Kilometresi orjinal 155 bin'de ve ilk sahibinden. Fiyat olarak 70 bin lira istiyor ama 65'e razı gibi.

Çevremde çok kişi bu para o arabaya verilmez diyor. Ama bence değer diyorum. Sizce nasıl bir arabadır. fiyat çok mu?

https://www.otomobilweb.com/efsane-kasa-toyota-corolla-ae101-nasil-araba-alinir-mi-kullanici-yorumlari.html bu sitede de corolla alacağınıza mazda 323 alın demiş. Sizce haklı mı ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

Toyota Club Türkiye

1997 Toyota Corolla
« : Mayıs 21, 2021, 23:57:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 1997 Toyota Corolla
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2021, 01:01:02 »
Merhaba arkadaşlar 1997 model bir toyota corolla 1.6 Gli almak hevesindeyim. Her kafadan bir ses çıkıyor açıkçası. Benim alacağım arabada 3 parça boya var, değişen yok. Kilometresi orjinal 155 bin'de ve ilk sahibinden. Fiyat olarak 70 bin lira istiyor ama 65'e razı gibi.

Çevremde çok kişi bu para o arabaya verilmez diyor. Ama bence değer diyorum. Sizce nasıl bir arabadır. fiyat çok mu?

https://www.otomobilweb.com/efsane-kasa-toyota-corolla-ae101-nasil-araba-alinir-mi-kullanici-yorumlari.html bu sitede de corolla alacağınıza mazda 323 alın demiş. Sizce haklı mı ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Merhabalar,
Efsane kasa diye tabir edilen Corolla EA101 Toyota'nın üretmiş olduğu ve Toyota'yı zirveye taşıyan kasasıdır,sağlamlık,kasa,motor ve şanzıman uyumu mükemmeldir yol tutuş olarak gayet tetminkardır,tek eksiği ABS fren sistemidir ama GLİ spesial modelinde onuda tamamlamıştır,eğer bu kasayı alacaksanız kesinlikle ABS li olanını almanızı tavsiye ederim,çünkü araç fişek gibi hızlanıyor ama panik frende aynı orantıda duruş sergilemiyor,eğer usta sürücüyüm panik anında fren kontrolünü kendim yaparım pompalayarak frenleme yaparım bunu başarabilirim derseniz GLİ modelide alınabilir,yanlış anlamayın GLİ modelindeki fren kötü değil sadece ani frende tek hamle dip fren yaparsanız araç kayma eğlimine giriyor duruş mesafesi uzuyor,
Fiyat konusuna gelecek olursak, kuş serisi veya Renault Grubu araçların 40 bin ettiği piyasada Toyota için bu fiyatta normal sayılıyor (şahsi fikrim 50 binden fazlası çok) bu araca eş değer olarak Mazda 323 ü örnek gösterenleri pek dinlemeyin 323 eski kasa Corolla ya alternatif olabilir,yalnız parça ve usta bulunabilirliği yine Corolla kadar olmaz,
Alacağınız aracın km bilgisini iyi araştırın bu araçlarda düşük km'li bulmak biraz zor,varsada çok nadir kalmıştır bulduğunuz araç İNŞAALLAH nadir kalanlardan biridir,çünkü istenilen fiyat efsane kasa için bir hayli yüksek ama dediğiniz gibi araç temiz, düşük km'li ve düzenli bakımlı ise düşünülebilir.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.