0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kargo teslim alırken ilk defa başıma gelen durum. Kimliğimi ibra etmeme rağmen ısrarla tc kimlik numaramı istedi ben de güvenlik gerekçesiyle vermeyeceğimi söyledim. Kargocuların böyle bir hakkı var mı, varsa bunun üçüncü şahıslarla paylaşılmayacağının ve bizim güvenliğimizin garantisi kim?
Evet istiyorlar zaten alışveriş yaparken TC kimlik numarasını yazıyorsunuz,artı olarak kargonun müşteri hizmetlerini arasanız dahi ilk olarak kişisel verilerin korunması ile ilgili mevzuat anons'u yayınlanır,artık TC numarası heryerde isteniyor, devletin bu konuyla ilgili (kişisel verilerin korunması ile ilgili) kanunu var.
Haberlerde görüyoruz,bankadan arıyorlar sözde ve size gönderilen linki tıklayın diyorlar ve siz tıkladığınızda bankadaki paranız gidiyor,bunları duyunca listede olmayan telefonları açmıyor,ne sorarlarsa her şeye hayır diyor,0850-212-216 vb başlayan + ile devam eden yurt dışı telefonlardan kaçıyoruz,bahsettiğim link konusu ile ilgili bilgisi olan ,sistem nasıl TC no harici bilgilerimize ulaşıyor bize anlatabilir mi?
bilgileri satıyorlar..geçen bir internet firması aradı... şu tarihte türk telekom ile internet sözleşmeniz bitiyor yenileyelim diye.. tarifemi adresimi her şeyi biliyor. bunun türk telekom olmadığını başka bir şirketten olduğunu anladım . bilgileri nereden aldıklarını sordum ttelekomdan dedi. türk telekomu aradım bilgileri siz mi verdiniz diye hayır biz vermedik dediler. bitiş tarihini kesin olarak nereden biliyorlar dedim. biz vermedik dediler. o zaman elemanlarınız bilgileri atıyorlar dedim.. hiçbirsey diyemedi ,sadece biz vermedik dedi.başka bir olay.. vodafone kullandığım hattımı 1 aylığına kullanmadım. tekrar açıp kontür yüklemeye kalktığımda böyle bir numara yoktur diye ikaz geldi. vodafone yi aradım siz hattınızı 15 gün önce turkcele taşımızsınız dediler.ben taşımadım dediysem de siz taşımızsınız dediler.turkceli aradım. hattınızı bize taşımızsınız dediler. taşımadım diye ısrar ettikçe siz olmadan taşınmaz emin misiniz? diyorlar. ben değilim dedim ve hattı hemen kapattırdım. ( o arada hattımı aradım başka biri çıktı)müşteri hizmetlerine ''hattımı hangi bayi taşımış'' diyorum bilemeyiz diyorlar..( bu sefer kendi bayilerine sordum taşıyanın hatay antakyada bir yer old. söylediler..)sizi sahte evrak düzenlemekten mahkemeye vereceğim diyorum. bizi ilgilendirmez bayi yapmış onu verin diyorlar. bayinin adını verin diyorum veremeyiz diyorlar. peki bu işten siz sorumlusunuz sizin bayiniz diyorum .bizi ilgilendirmez diyorlar.. baktım adam 15 gün içinde 1 kez 30 saniye konuşmuş ben de üzerine gitmedim öyle kaldı. kusura bakmayın aklıma geldikçe ala sinirleniyorum . yazı biraz karışık oldu...
Tamam işte benimde bahsettiğim nokta bu,birileri bir şey yapıyor,kimse bu günlerin modası sorumluluk almıyor sizin hattı kullanan ,taşıyan kişi çete,narkotik vb biriyle görüşme yapsın buyrun cenaze namazına kimse kimseyi kurtaramaz,git mahkemelerde sürün dur,vatandaşı koruyan ve bu işleri yapanları anında cezalandıran,caydırcı cezalar olmalı.