Gönderen Konu: 2007 model corolla araç ön konsol sorunu  (Okunma sayısı 632 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 264000
  • Model Yılı: '07
  • 14 kere teşekkür etti
2007 model corolla araç ön konsol sorunu
« : Mayıs 20, 2021, 08:58:54 »
2007 model Corolla otomatik elegant aracımın ön konsolu güneşte yapış yapış oluyor. Normalde de görüntü güzel değil tırnak batmaları şeklinde vs. hoş olamayan bir görüntü şeklinde. Diğer 2007 model aracı olan kullanıcılar da bu sorun var mı acaba? Ve de çözüm nedir ne yapabilirim acaba?
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha 5-6

Toyota Club Türkiye

2007 model corolla araç ön konsol sorunu
« : Mayıs 20, 2021, 08:58:54 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
Ynt: 2007 model corolla araç ön konsol sorunu
« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2021, 09:17:42 »
2007 model Corolla otomatik elegant aracımın ön konsolu güneşte yapış yapış oluyor. Normalde de görüntü güzel değil tırnak batmaları şeklinde vs. hoş olamayan bir görüntü şeklinde. Diğer 2007 model aracı olan kullanıcılar da bu sorun var mı acaba? Ve de çözüm nedir ne yapabilirim acaba?
Göğüs'e parlatıcımı sürdünüz?
Aspirin isimli temizlik maddesi var marketlerde bulabilirsiniz onunla ilk önce çok bastırmadan mikrofiber bez ile yavaşça temizleyin,genel olarak püskürtmeden önce küçük bir kenarında deneme yapın.
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 264000
  • Model Yılı: '07
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Mayıs 20, 2021, 11:13:55 »
Aracı alalı 7-8 ay oldu. Hayır, Ben hiç bir şey sürmedim.
"Ya Rabbi! Yalnız sana ibadet eder ancak senden yardım dileriz. Bize doğru yolu göster." Fatiha 5-6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 20, 2021, 16:02:41 »
2008 corolla aracımın göğüs ön konsola yıkamacı  tarafından sürülen temizlik maddesi sonucu yapış yapış oldu ve daha sonra konsol çatladı.  Toyota Sonkar'da  değiştirdim. 2015 te olacak 1000 TL'ye yakın ödemiştim. Daha sonra Toyota Genel Müdürlükle yaptığım görüşmede konsolda imalat hatası olduğunu. ücretsiz değişim yapılmasını talep ettim. Eğer değişim yapmazlarsa; Avukat olduğumu belirterek Mahkemede parça için Bilirkişi incelemesi yaptıracağımı eğer isterlerse parçayı kendi  fabrikalarında  incelemelerini istedim. Sonuçta konsol değişim ücreti tarafıma iade edildi.