Gönderen Konu: 2015 Corolla 1.33 Life Araca Advance Teyp Sistemi Takmak  (Okunma sayısı 808 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Aracımdaki orjinal basit eğlence sisteminden memnun değilim. Geri görüş kamerası da takmak için ekranlı bir teyp takmak istiyorum fakat piyasadaki android sistemleri sevmiyorum. Bu yüzden ikinci el advance çıkması bir teyp alıp takmak niyetindeyim. Bunu yapınca da direksiyondaki tuş takımını da değiştiririm belki diyorum. Bu yapılabilir mi? Aracın altyapısı müsait mi? Özellikle direksiyon tuş takımı mümkün müdür?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
Ynt: 2015 Corolla 1.33 Life Araca Advance Teyp Sistemi Takmak
« Yanıtla #1 : Mayıs 14, 2021, 08:44:41 »
Açıkçası Toyota Touch 2 asla önermem, hiç bir özelliği ve işlevi olmayan bir multimedya sistemi piyasada ikinci el satanlar  1000 ₺'den aşağı satmıyor.
Özellik olarak 500 ₺ bile etmez Carvocal firması ile iletişim kurun onlar yardımcı olur. Tuş takımı aktif olur hatta " hız sınırlayıcı " tuşu olan kontrol bulursanız oda aktif olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: 2015 Corolla 1.33 Life Araca Advance Teyp Sistemi Takmak
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2021, 00:08:16 »
Piyasa tam dokunmatik sistemlerle dolu. Ben temel fonksiyonlar için tuşların olması gerektiğini düşünüyorum. O yüzden toyota touch 2 istiyorum. Carcoval ile tanışalım teşekkürler