Gönderen Konu: Dream multimedyasi Vision'a  (Okunma sayısı 1970 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '20
Dream multimedyasi Vision'a
« : Mayıs 05, 2021, 13:35:21 »
Merhaba,

Vision aracıma orjinal Dream paket corolladan çıkmış multimedia takmak istiyorum ikinci el sitesinde sıfır olarak bulduğum. Birebir uygun mudur herhangi bir işlem yapmaya gerek var mı ?

Şimdiden teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Dream multimedyasi Vision'a
« : Mayıs 05, 2021, 13:35:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Scientia Dux Vitae Certissimus
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 38000
  • Model Yılı: '21
  • 2116 kere teşekkür etti
  • 3162 kere teşekkür edildi
Ynt: Dream multimedyasi Vision'a
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2021, 14:42:51 »
Sebep nedir? Android özgürlüğü dururken ne diye video bile oynatamayan program eklenemeyen orijinal multimedya kullanmak istiyorsunuz?
Dacia Duster 1.3 TCE EDC Comfort 2021 model (2023-...) 38bin km- ...
Dacia Sandero Stepway 0.9 TCE Easy-R 2017 model (2021-2023) 32bin km-56bin km
Toyota Corolla 1.6 Multidrive S 2019 model (2019-2021) 0 km-23bin km.
Mazda 3 1.6 Touring 2010 model (2015-2019) 96bin km-171bin km Toyota Yaris 1.3 Terra 2007 model (2013-2015) 55bin-91bin km.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 05, 2021, 21:38:40 »
E210'daki orjinal multimedyada android autoda yoktu sanki 2019 modellerde... Android auto yoksa Mutlu Abinin dediği gibi Toyota'nın multimedya sistemi çok kısıtlı pek güzel değil...
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mayıs 05, 2021, 22:46:25 »
Mutlu Bey haklı. Bende dream 2019 var. Android auto ve car play yoktu. Güncelleme ile kullanmaya başladım. Tabi yüklü bir navigasyon yok. Güncelleme sonrası telefonu kablo ile bağlayınca Android auto ile telefondaki haritayı ekranda görüyorum. Tabi bu harita yüksek hızlarda biraz geride kalıyor. Sapakları kaçırıyor adam. Yüklenmiş bir navigasyon olsa böyle olmayacak. Alacağınız ikinci el ürün ne kadar sağlam? Ayrıca güncelleme yapılıp yapılmadığı belli mi? Bunları iyi düşünmek gerekiyor. Piyasada orijinali ile görüntü anlamında bire bir aynı olan birçok cihaz var ve daha çok özellikli. Onlara da bakmanızı Mutlu Bey gibi tavsiye ederim. Tabi karar sizin.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 06, 2021, 16:43:37 »
Mutlu Bey haklı. Bende dream 2019 var. Android auto ve car play yoktu. Güncelleme ile kullanmaya başladım. Tabi yüklü bir navigasyon yok. Güncelleme sonrası telefonu kablo ile bağlayınca Android auto ile telefondaki haritayı ekranda görüyorum. Tabi bu harita yüksek hızlarda biraz geride kalıyor. Sapakları kaçırıyor adam. Yüklenmiş bir navigasyon olsa böyle olmayacak. Alacağınız ikinci el ürün ne kadar sağlam? Ayrıca güncelleme yapılıp yapılmadığı belli mi? Bunları iyi düşünmek gerekiyor. Piyasada orijinali ile görüntü anlamında bire bir aynı olan birçok cihaz var ve daha çok özellikli. Onlara da bakmanızı Mutlu Bey gibi tavsiye ederim. Tabi karar sizin.

Hüseyin bey, telefonunuz bir kaç yıllık ise yada ram boyutu 3 ve küçük ise ve kullandığınız kablo uzun ve düşük kaliteli ise android auto bağlantınızda navigasyon da gecikme olabilir, ben 2019 araçta kendi yüklediğim update ile sorunsuz kullanıyorum, dediklerimi gözden geçirin kablodan başlayarak sonucu test edin
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mayıs 06, 2021, 18:59:23 »
Hüseyin bey, telefonunuz bir kaç yıllık ise yada ram boyutu 3 ve küçük ise ve kullandığınız kablo uzun ve düşük kaliteli ise android auto bağlantınızda navigasyon da gecikme olabilir, ben 2019 araçta kendi yüklediğim update ile sorunsuz kullanıyorum, dediklerimi gözden geçirin kablodan başlayarak sonucu test edin

Çok çok teşekkür ederim. Evet telefon eski ve 1,5 ram var. Haklı olabilirsiniz. Büyük bir ihtimalle telefondan kaynaklanıyor. Bir başka telefondan deneme yapmam gerekiyor. Sağ olasınız. Selamlar.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 06, 2021, 19:25:57 »
Çok çok teşekkür ederim. Evet telefon eski ve 1,5 ram var. Haklı olabilirsiniz. Büyük bir ihtimalle telefondan kaynaklanıyor. Bir başka telefondan deneme yapmam gerekiyor. Sağ olasınız. Selamlar.

Sebebini ben şu şekilde anlatım ; sizin telefonunuzun GPS tazeleme hızı yavaştır sebebide muhtemelen daha az uydu kullandığı için yoksa kablolu olması ile ilgisi yok aynı sıkıntı Apple telefonlar da da var onlarda GPS saniyede 1 kez tazeleme yapıyor.çözüm olarak ya telefon yeni alıp ki özelliklerinde GPS hangi uyduları kullndığına bakacaksınız yada garmin'in GPS cihazları var ufacık telefona Bluetooth ile bağlanıp saniyede 25 kez tazeleme ve. Müthiş konum belirlemede verim alırsınız veya da eski usül navigasyon cihazı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Nisan 20, 2022, 19:00:03 »
Merhaba herkese, Konuyu hortlatıyorum ama Cumartesi günü Sakaryada 2021 Vision aracıma orjinal çıkma Dream multimedyası takılacak. En geç Pazartesi video atarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 20000
  • 41 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Nisan 20, 2022, 21:31:49 »
orijinal multimedya iyi hoş da 480p, adam gibi 1080p ekran olsa güzel olurdu. benim araçtan sonra vw trog'a bindim ekran cam gibiydi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Nisan 23, 2022, 15:29:00 »
Nihayet...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 35 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Nisan 23, 2022, 15:32:06 »
Nihayet...
Hayırlı olsun.. Vision'ı passion'laştırma gayretinizin takipçisiyiz :) Fotoğrafa bakınca f-1 kulakçıkları dikkatimi çekti, benim araçta keşke olsaydı dediğim özelliklerden biridir çünkü yokuş aşağı indikçe ha bire manuele alıp motor freni yaptırıyorum, hem motor freniyle çok güzel dozajlayabiliyorum arabayı hem de manuele almazsam araba uçarcasına hızlanıyor, rahatsız ediyor çok fren istiyor. F-1 vites bizim araçlarda olmazsa olmaz bir ihtiyaç benim için..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • En masrafsız ve sağlıklı araç tabanvay.
  • Araç: Corona
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 420000
  • Model Yılı: '93
  • 419 kere teşekkür etti
  • 2293 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Nisan 23, 2022, 16:17:34 »
Multimedya da hayırlı olsun Ali bey,eskiden doğan görünümlü Şahinler vardı,anahtarsız giriş ve çalıştırma eklerseniz sizde passion görünümlü vision yaparsınız artık aracı :)
EGEA 1.4 BENZİN 95 HP URBAN
TOYOTA CORONA 3S FE
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN UĞRUNDA AKAN KANDIR TOPRAK EĞER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.
EMNİYET KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Kasım 26, 2023, 16:06:42 »
Merhaba. Bende 2023 model vision araç sahibiyim. Taktırdığınız dream multimedya ekrandan Memnunmusunuz. Tavsiye edermisiniz?