0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mutlu Bey haklı. Bende dream 2019 var. Android auto ve car play yoktu. Güncelleme ile kullanmaya başladım. Tabi yüklü bir navigasyon yok. Güncelleme sonrası telefonu kablo ile bağlayınca Android auto ile telefondaki haritayı ekranda görüyorum. Tabi bu harita yüksek hızlarda biraz geride kalıyor. Sapakları kaçırıyor adam. Yüklenmiş bir navigasyon olsa böyle olmayacak. Alacağınız ikinci el ürün ne kadar sağlam? Ayrıca güncelleme yapılıp yapılmadığı belli mi? Bunları iyi düşünmek gerekiyor. Piyasada orijinali ile görüntü anlamında bire bir aynı olan birçok cihaz var ve daha çok özellikli. Onlara da bakmanızı Mutlu Bey gibi tavsiye ederim. Tabi karar sizin.
Hüseyin bey, telefonunuz bir kaç yıllık ise yada ram boyutu 3 ve küçük ise ve kullandığınız kablo uzun ve düşük kaliteli ise android auto bağlantınızda navigasyon da gecikme olabilir, ben 2019 araçta kendi yüklediğim update ile sorunsuz kullanıyorum, dediklerimi gözden geçirin kablodan başlayarak sonucu test edin
Çok çok teşekkür ederim. Evet telefon eski ve 1,5 ram var. Haklı olabilirsiniz. Büyük bir ihtimalle telefondan kaynaklanıyor. Bir başka telefondan deneme yapmam gerekiyor. Sağ olasınız. Selamlar.
Nihayet...