Antalya dan Herkese Bol Selam.. Uzun bir süre Ford a bindikden sonra bir vesile ile bende toyota lı oldum. Toyota ya oldukca yabancıyım. Aracım 2015 Corolla Dizel Otomatik Adv. ve Şuan da 138500 km de.. Exper Raporu harici aracın geçmiş durumu ve bakımları hakkında net bir bilgim yok.. Yaşına ve Km sine göre nerelerine batırmalı, nesine dikkat etmeli veya nasıl bir bakım yaptırmalıyım? Yoksa bir servise teslim edip A dan Z ye elden geçirin demek mi uygun olur bilemedim.. Ayrıca bu aracın kronik sorunları varmı dır hiç bir fikrim yok! Antalyada iyi bir toyota servis - usta tavsiyesi de önerebilirseniz sevinirim. Genel olarak bilgi alabilirmiyim? Şimdiden teşekkürler...
Mesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 05, 2021, 11:58:16[/time]
Merhabalar,
Aracınız hayırlı olsun,kullandığınız aracın kronik herhangi bir sorunu yok uzun soluklu trafiği yoğun şehir içi kullanımda baskı balata sorunu yapabiliyor onun haricinde bir sıkıntı çıkarmaz keyifli bir araçtır,baskı balata sorununu biraz dikkatli kullanarak aşabilirsiniz,yoğun trafikte aracı ya manuelde kullanacaksınız yada ışıklarda uzun soluklu beklemelerde vitesi (N) konumuna alacaksınız aksi takdirde ısınma yapıyor ve hareket etmiyor,
Mutlu yöneticimizinde dediği gibi 100 bin km ağır bakımından bilginiz yoksa tüm sıvıları değiştirmenizi tavsiye ederim aynı zamanda 4 teker sökülüp balata kontrolü yerinde olur, Antalya'da usta konusunda form üyelerimiz tecrübe ettikleri yerleri önereceklerdir,benim tavsiyem YouTube de kanalı olan arslan Usta'dan fikir almanız yönünde olur,kendisi sadece Volkswagen servisliği yapıyor iyi bir ustadır,kendisi gibi toyatacı iyi bir usta tavsiye edecektir mutlaka.
Selamlar.
Mesaj Birleştirildi: Mayıs 06, 2021, 02:50:06
Parça tedariği konusunda tavsiyem yetkili servis veya form üyemiz tem oto olur, özellikle fren balatasında NIBK filtre grubunda js ashakashi markalarını tavsiye ederim,iki markanın da tek satıcısı tem oto dur,ürünler orjinal japon menşeidir kalite üst düzeyde dir,Ufuk beylerin iletişim bilgileri form ana sayfasında vardır,diğer tüm bakım onarım ekipmanlarını orjinal veya kaliteli diğer marka olarak kendilerinden kargo ile alabilirsiniz,
Keyifli forumlar.