0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eksper değerlendirmesi neticesinde sigortalar arasında hasar anlaşması yapar ve size bir mesaj gelecektir. Mesaj neticesinde hasar oranına itiraz hakkınız ve emin olmamakla birlikte bir süreniz olması lazım. Gelecek mesajı örnek olarak ekledim aşağıya. Tramer çıkması bir tarafa karşı araç marka model neydi. Sizi üzmek istemem ama hata size verilirse (ki büyük oranda sizde görünüyor) hata oranında değer kaybı davası ile karşılaşma ihtimaliniz var. Buna karşı da hazırlıklı olun.
itiraz süresi sanırım 3 gündü. İtiraz edilirse 1 hafta içinde sonuçlanırmış ama araya tam kapanma girdi. Tramerin çıkacağı, çıksa bile ustanın tamir işine gireceği meçhul.. Bide itirazi durumlar olursa süreç ne kadar uzar tahmin edemiyorum.Karşı tarafın aracı Bora idi. Bu arada hata neden bana veriliyor sebebi ile söyler misiniz ? Ve değer kaybı için özel bir şart var mı ? Sanki yeni modellerde öyle bir şey vardı diye okumuştum ama net bilgim yok.
İtiraz hakkınız var,hatta Exper değişikliği hakkınız bile var,Karşı tarafın %100 kusurlu olması veya sizin %50 kusurlu olmanı gerekmektedir.Kaza süresinin 2 yılı geçmemiş olması gerekmektedir.Aracınızın başka bir trafik kazası nedeniyle meydana gelen hasarının değer kaybı talep edilecek hasarı ile aynı bölgeden olmaması gerekmektedir.Daha evvel yaş ve kilometre sınırı var ise de Mart 2020 itibariyle bu sınırlama kaldırılmıştır. Ancak şüphesiz ki yüksek yaş ve kilometrenin üzerindeki araçlar bakımından yapılacak değer kaybı hesaplaması daha düşük olacaktır,Tramer çok uzun sürmez çıkar,bu durum karşı tarafın sigorta şirketi ile sizin sigortanız arasında anlaşma vs işleriyle bir kaç gün sürebilir,tam kapanma olsa dahi bazı sektörler çalışmaya devam ediyor,tamir yönünden sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
....Bu arada hata neden bana veriliyor sebebi ile söyler misiniz ? ......
......Şimdi haritadan 199. Cadde olarak baktım da 187. Cadde Erciyes İş Merkezine giden yol sanırım. Çift sarı çizgi var. Eğer 187. Caddede karşı araç varsa 8/8 siz kusurlu olursunuz.