Öncelikle selamlar. Tokay ve Burak Beyin dediklerine katılıyorum. Ben, bu aracıma BRC platinyum taktırdım. İki kat para verdiğime bin pişmanım. Daha önceki iki aracımı aldıktan sonra, ikisine de Atiker taktırmıştım. 10 yılda Atiker'de yaşamadığım sorunları, BRC'de bir buçuk yılda yaşadım. Yok ısı sensörü arızası, basıç arızası, vitese atınca stoplamalar, ilk marşta titreme sonrası stop edip diğer marşların uzun sürmesi, aracın bir süre sonra çok yakmaya başlaması ve performansının düşmesi, depodaki LPG bitmediği halde bitmiş gibi ötüp benzine geçme, 46 litrelik tankın 30-31 litre alması, on bin bakımda bilgi verilmeden orijinal olmayan filtre takılması vs. Bunların hepsini bir buçuk yılda BRC'de yaşadım. BRC servisini yol ettim. Artık gına getirdi. Şu an bir tek LPG bitmeden benzine geçme sorunu kaldı. Onu da bir ara gidip baktıracağım. Hiç bu kadar sorunu arka arkaya Atiker'de yaşamadım. Tabiki de Atiker'de de ufak tefek ayar problemleri ilk başta oldu. Ama sonraki ayarlarla düzeldi. Bilmiyorum, ama ben BRC'den soğudum. Çevremde soranlara da uzak durun diyorum. Bence verilen iki kat paraya yazık. Diğer markaları bilmem; ama bu iki markada yaşadığım deneyimlerimi paylaştım. Tabi bu işler biraz da ustanın kabiliyeti ve şans işi. Ya bende bu sefer şans yoktu ya da ustada iş yoktu. Markaya karar vermek yetmiyor, iyi bir usta da bulmak gerekiyor. Selamlar