0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sedat Bey'in de belirttiği gibi normal bir durum, o fitiller çok sıkı olsa, zaman da zarar verebilir. Önemli olan o fitilleri temiz tutmak, yağmur sonrası da kuruması için aracın uygun yerde park edilmiş olması.
2020 ekim çıkışlı corolla vision mds aracımda, yağmurun yağdığı günün ertesi günde günlük güneşlik hava olmasına, cam ve arabanın kuru olmasına rağmen camı açıp kapayınca kapı içine kuru giren cam kapıdan ıslak bir şekilde çıkıyor. bu durum normal mi? dikkat eden var mı hiç?
aracınızı kendiniz yıkadığınızda kapı ve cam fitillerini önce ıslak bir bezle güzelce silin daha sonra güneş vb. etkenlere bağlı sertleşmeyi önlemek için bir bakım spreyi, vazelin yada ayakkabı süngeri gibi bir şeyle nemlendirin bu hem korur hem de zaman zaman metal ve lastiğin sürtünmesiyle oluşabilecek trim seslerini de azaltır
Benim aracımda da var aynı problem