0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba sevgili avensıs toyota ailesi t27 2009 avensısım yaklasık ıkı haftadır gazda ve benzınde arıza ışıklarını yakmakta gecen sene tup taktırmıştım aracıma taktırdıktan sonra bujılerımı değiştirmiştim bugun arıza kodunu oğrendım p0351 ateşleme bobini arızası olarak cıktı karsıma sorunum ne olabilir yardımcı olurmusunuz. aracım arıza lambasını yaktığında gaz yememe ve bi yavaslar bi hızlanır gıbı yapıyor.
Merhaba Mehmet bey,Keşke aracı almadan önce forumu iyice araştırsaydınız. Geçmiş olsun öncelikle. Bu araçlara LPG takılmaz. Ben 2005 T25 sahibiyim ve aracı almadan önce oldukça araştırmıştım. T27lerin ne kadar LPGye uygun olduğunu pek bilmiyorum ama ustam Avensis ailesini tüm fertlerinin uygun olmadığını ve taktıranların ise bir süre sonra başlarının ağrımaya başlayacağını söylemişti. Naçizane tavsiyem hemen söktürün daha fazla ve derin sorun açmadan başınıza.
Avensis arabaya tüp takılmaz nerden çıktı
T27 nin Turkiyede satilan tüm benzinli modelleri LPG ye uyumlu,Birde Turkiyeye satilmayan, 1AZ-FSE motorlusu var, o direkt enjeksiyonlu,Ayrica,Bu arac bayramdan önce kurtarici ile bana geldi, sorun motor ecu cikti,Degistirdik duzeldi.
Ahmet hocam T27 2.0 lar var onlarada LPG oluyormu?Sanki bir zamanlar olmaz diyorlardı gibi aklımda kalmış.