Herkese iyi günler
T27 avensis aracıma lastik almayı dü
şünüyorum üstündeki fabrikasyon lastikleri 215 55 r 17 ama bu ölçüdeki lastiklerin fiyatları çok yüksek acaba 225 45 r17 lastik alıp taksam bir sıkıntı olurmu?
Şimdiden herkese teşekkürler
Herkese iyi günler
T27 avensis aracıma lastik almayı dü
şünüyorum üstündeki fabrikasyon lastikleri 215 55 r 17 ama bu ölçüdeki lastiklerin fiyatları çok yüksek acaba 225 45 r17 lastik alıp taksam bir sıkıntı olurmu?
Şimdiden herkese teşekkürler
Merhaba Uğur bey,
Aynı ölçü lastiği (225*45*17) T25 de kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım ölçüden dolayı ama aracı alırken üzerinde Michelin Primacy 4 vardı hemde daha iki ay önce alınmış. Keşke olmasaydı. (Satmaya kıyamadım). Ölçüden yana sıkıntınız olmaz.
Yorumunuz için teşekkürler bende conti almayı düşünüyorum
Ölçülerden dolayı çok bir sıkıntı yaşamazsınız ama konforda düşme oluşabilir birde sert çukurlarda balon riski fazlalşır. Bende orjinal ölçülerde 225 55 r17 kullanıyorum Pirelli Cinturutto P7 Seal İnsede yol tutuşundan konforundan gayet memnunum ve ömrüde uzun gibi duruyor.
Ayrıca isterseniz lastik ebat değişimlerinde ebat karşılaştırması yapabileceğiniz siteler var lastik ebat değişimi gibi birşey yazarsanız çıkar orda detaylı bakabilirsiniz ve size anlatıyorda zaten. sanırım - + 3 ün üzerinde bir değer olursa sıkıntı yaratabiliyor.
İyi günler herkese.