0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaten yönlendirmiş arkadaşlar da, konu ile ilgili özellikle spor hekimine danışmanız isabetli olur Mahmut Bey. Ayrıca kalojen ve Sülfat'ı araştırmanızı öneririm.O bisikletleri hatırlıyorum, sağlam ancak ağır bisikletlerdir. Pazar alışverişi için uygundur. Selesi, gidonu konforludur ancak rampa çıkışa gelmez kullanıcısı için.Elektrik takviyeliler büyük kolaylık ancak şarj bittiğinde ağırlıkları hissedilir.
Sonradan elektrik motoru ve batarya da eklenebilir, paketler var. Yalnız ağırlık arkada olduğundan arka jant ya da aynadan motor daha mantıklu olur. Ön janttan ise çok daha kolay olur ama verim düşük olur.
https://umitbisiklet.com.tr/city/2835-ventura-2d-ladyBen bu bisiklette karar kıldım. Farkındayım kadın bisikleti fakat ayağımdaki ameliyat sebebi ile ayaklarımı savurarak binemiyorum. Doktorun da önerisini alarak bu bisiklete karar verdim. Şehir kullanımı için çok uygun hatta bazen eve en uzak markete gidiyor alış verişi bununla yapıyorum. Kısa mesafelerde arabayı mümkün oldukça kullanmıyorum. Çok fazla beklentin yoksa tavsiye ederim.Her ne kadar ithal bazı parçalar kullansa da sonuçta yerli üretim. Servis ve yedek parça sıkıntısı hiç yok. Fiyat olarak uygun aralıklarda .Ben geçen sene almıştım ve fiyatı 1500 tl idi şimdi baktım 2750 olmuş. Bana kalırsa bu kadar para verilmez fakat genel piyasa koşulları göz önüne gelince garipsemedim. Sonradan destek ünitesi eklenebilir fakat ben çok taraftar değilim. Bunun yerine hafif ve elektrikli bisiklet bakılabilir. Ben elektrikli bisiklet bakmadım çünkü dolar yükselmesinden önce 15 000 istemişlerdi. Ben ce değmez...
Selamlar, göbeklerin temizliğinden sonra lityum gres ile yaglamayi planliyorum. Kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz lityum gres var mı?
selamlar, Motorex beyaz gres ve shimano göbek gresi biraz pahallı ama memnun kalmayan yoktur muhtemelen.
Motorex'i araştırmıştım, en mantıklı o görünüyor. Göbekler için kullanacağım.Zincirde Shimano'nun kuru tip olanı kullaniyorum.