0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese merhaba öncelikle konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim.2020 Vision için sis farı aldım kayar led. Ankara'da bunu taktırabileceğim uygun fiyatlı işçiliği güzel bir yer tavsiyesi olan var mı?Bir de bu sisler serviste garanti de sıkıntı çıkartır mı? herkese teşekkürler iyi günler
Benim gibi Ankara da olup da Toyota sahibi olan arkadaşların Oto elektrik problemlerine kesin çözümler bulabileceği kişiyi paylaşmak istedim.Güney OtoÇakır Şaner533 812 0117Gitmeden arayıp adres alırsanız iyi olur.
kendisini aradım ama tamponun sökülmesi gerektiğini yoğun oldğu için yapamayacağını belirtti.teşekkürler yine de.başka bir yerde 250 tl istedi normal mi bu fiyatlar
Tampon sökülmeden olmaz zaten, o nedenle kendiniz yapabilirsiniz dedim. Youtube'da tampon sökmeyle alakalı bir sürü video var.
İyi Günler. Tamponu sökmeden yapan bir Usta biliyorum. Corolla grubundan bazı arkadaşlara da tavsiye etmiştim. Giden arkadaşlarımız da memnun kaldıklarını ifade etmişlerdi. Ben de sıfır Hybrid Corollama Viofo A129 Pro Duo 4 K 7/24 kayıt yapan araç yol güvenlik kamerası taktırmıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Selamımı söyleyiniz, Halil Usta elinden gelenin fazlasını yapacaktır.HALİL USTAPıoneer0535 259 10 890312 384 32 10BÜYÜK SANAYİ 1. CAD. 99/27 ALİBEY İŞ HANI İSKİTLER/ANKARAhalilyildiz1975@gmail.com
Merhaba, 2020 Dream aracım için bende bu kayar ledlerden almak istiyorum. Siz nereden kaç TL'ye aldınız acaba? Aynı zamanda memnun musunuz?
Melih bey merhaba ben n11 den 790 tl ye aldım. haavlar cok soguk ve işim nedeiyle daha taktıramadım inş kısa sürede taktırıp resimleri ve yorumumu paylaşacağım.iyi günler
Anladım Yasin bey çok teşekkür ederim bilgi için. Bir şey daha sormak istiyorum. Bu ledlerin çerçevesi siyah mı?. Dream pakette sis çerçevesi krom bildiğiniz üzere. eğer ledlerin çerçevesi siyah ise renk farkından dolayı kötü mü durur acaba diye düşünüyorum.