0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba 2007 model 1,6 benzinli elegant avensis sahibiyim Aracı alalı 3 ay kadar oldu .Benim sorunum gösterge panelinde fark ettiğim bir yanan (arıza ışığımı bilmiyorum) . bu konuda bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. Farklı oto elektrikçilere gösterdim.kimi far ayarların bozulmuş dedikimi gösterge aydınlatmasının çalıştığını gösteriyor dedi3.fren lambam yanmıyordu değiştirdim Bu arada tüm aydınlatma ışıkları çalışmaktaMesaj Birleştirildi: Mart 15, 2021, 05:07:59Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 15, 2021, 05:05:01Merhaba 2007 model 1,6 benzinli elegant avensis sahibiyim Aracı alalı 3 ay kadar oldu .Benim sorunum gösterge panelinde fark ettiğim bir yanan (arıza ışığımı bilmiyorum) . bu konuda bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. Farklı oto elektrikçilere gösterdim.kimi far ayarların bozulmuş dedikimi gösterge aydınlatmasının çalıştığını gösteriyor dedi3.fren lambam yanmıyordu değiştirdim Bu arada tüm aydınlatma ışıkları çalışmakta.file:///C:/Users/%C4%B0SO/Desktop/_20210315_044821.JPGYanan ışık;1. Sarı renkte ve motor şeklinde ve sürekli yanıyor ise, sistemde meydana gelen bir arıza veya temassızlık sebebidir,2.Sarı renkte ve motor şeklinde ve yanıp sönerek sinyal veriyorsa motor arızasıdır demişti bir usta. Her iki durumda da bilgisayara bağlamak gerekir. Örnek olarak kendi aracımda : (2005 Model T25 Avensis E.E) arada bir ancak sabit yanan bir motor arıza lambası vardı. Bilgisayara bağlanınca abs sensör arızası verdi. lastik söküp takarken meydana gelebilirmiş. Çok şükür şimdiye kadar sabit yanan bir şekil olmadı aracımda. Birde araçta LPG varsa işte o zaman bayram şenlik olur. Her yerden arıza verir Allah korusun. Benim aracımda far ayarı otomatik ancak çalışmıyor sanırım ama arıza ikaz lambası yanmıyor.
Merhaba 2007 model 1,6 benzinli elegant avensis sahibiyim Aracı alalı 3 ay kadar oldu .Benim sorunum gösterge panelinde fark ettiğim bir yanan (arıza ışığımı bilmiyorum) . bu konuda bilgisi olan varsa deneyimlerini paylaşırsa memnun olurum. Teşekkürler. Farklı oto elektrikçilere gösterdim.kimi far ayarların bozulmuş dedikimi gösterge aydınlatmasının çalıştığını gösteriyor dedi3.fren lambam yanmıyordu değiştirdim Bu arada tüm aydınlatma ışıkları çalışmakta.file:///C:/Users/%C4%B0SO/Desktop/_20210315_044821.JPG
merhaba görseli yükleyemedim ama profil fotoğrafına koydum orada görebilirsiniz.