Gönderen Konu: Toyota Auris sağ ön çamurluk kapı onarım tavsiyesi  (Okunma sayısı 867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhaba bugün Toyota Auris aracıma bir araç geri geri vurdu bunun sonucunda aracımın on sağ çamurluk ve kapıda hasar meydana geldi. Yetkili servis sag çamurluk değişir kapı macun ile boya olur belki kapı sacı değişir dedi. Özel servis tamir lokal boya ile halledilir dedi. Sizce ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '25
  • 2 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris sağ ön çamurluk kapı onarım tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Mart 19, 2021, 14:43:01 »
Yani özel servisin işçiliğine güveniyorsanız, mantıklı olan tabi ki özel servisin dediği. Ama özel serviste işçilik iyi olmazsa başınız ağrıyabilir. Bu yönden de yetkili servis mantıklı geliyor. Önemli olan işçilik bence.
2007 Model 1.3 Yaris-Terra-Benzin-Manuel (2016-2018)
2017 Model 1.33 Auris Life-Benzin-Manuel (2018-2019)
2015 Model 1.6 Auris Active-LPG&Benzin-Multidrive S (2019-2025)
2025 Model 1.5 Corolla Vision Plus (2025-......)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Auris sağ ön çamurluk kapı onarım tavsiyesi
« Yanıtla #2 : Mart 19, 2021, 16:34:00 »
İstanbul da iseniz Güngören'de Toyotronic Servis var  Satı Usta .Ben Rav 4'ün arka kapıyı sürttüm ezilme oldu. Kaporta onarımı ve sedefli boyayı (inci beyası) kaskodan Satı Ustaya  yaptırdım. İşçiliği 1. kalite sedefli boyada fark yok,boyandığı belli değil . İş yeri Güngören Sanayi Mahallesi Çeşme Durağında .Üst katında Toyotronic Servis Mithat Usta var. İş yeri isimleri aynı iş yerleri altlı üstlüdür.