0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
JS Ashakashi öneririm, yıllardır kullanıyorum. Ayriyetten forumunda Onaylı satıcısıdır.http://temservis.com/tr/iletisim/yedekparca.html
Bilgi için hepinize teşekkürler. Ayrıca filtre değişimi konusunda bilgi veren arkadaşlara da ayrıca teşekkürler, önerilerinizi dikkate alacağım. Tavsiyeleriniz üzerine JS Asakashi Karbonlu Polen Filtresi almaya karar verdim. Ancak Ankara'da olduğum için ürünü n11 den sipariş etmeyi düşünüyorum ama 17 TL kargo ücreti ürün boyutuna göre fazla geldi biraz. Ankara'da temin edebileceğim bir yer de yok sanırım ama sırf kargo ücreti için farklı bir alternatife de yönelebilirim. Tabi forum üyeleri için bir kampanya ve indirim varsa o zaman durum değişir https://urun.n11.com/polen-filtresi/js-asakashi-toyota-corolla-sedan-hb-polen-filtresi-karbonlu-P445569472Mann Filter da kaliteli diye biliyorum, fiyat yakın görünüyor onu da alabilirim.
Merhaba Hüdaverdi bey, TEM olarak "o gruba indirim, bu gruba kampanya, sponsor vb." gibi kullanıcıları manipüle eden davranışlar bizim prensiplerimize aykırı.Tüm kullanıcılara herhangi bir gruba/siteye vb. üye olduklarından veya olmadıklarından bağımsız olarak, eşit şartlarda, mümkün olan en kaliteli ürünü mümkün olabildiğince ulaşılabilir fiyata sunmak, şeffaf satın alma koşulları ile birlikte mümkün olan en kolay ödeme koşullarını sunarak kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan bir satış stratejisi ile hareket ediyoruz.N11 platformunun dönem dönem kampanyaları olmakta, takip etmek isterseniz N11 mağazamızın linkini aşağıda paylaşıyorum,https://n11.com/magaza/tem-otoMesaj Birleştirildi: Mart 08, 2021, 23:37:39Merhaba Hasan bey,İki üründe üst düzey kalitede ürünler, ikisini de güvenle kullanabilirsiniz. Eşimin aracı Corolla 1.2T, henüz bakım periyodu gelmedi ancak yaklaştı, Liqui Moly 0W20 kullanmayı planlıyorum.
Maalesef ki, kargo ücretlerini mağaza belirlemiyor Sanal mağazaların kargo firmaları ile anlaşmaları ile işler ilerliyor. Eğer ki bir sonraki bakıma kadar beklerseniz tüm parçaları sipariş ederek " ücretsiz kargo "'dan yararlanabilirsiniz. Bahsettiğiniz " kampanya " konusunda Tem Toyota sahibi @Ufuk Sönmez (16363) beyin mesajı var onu ekliyorum. Eğer, kargo ücretlerini düşünüp bu yüzden Mann düşünüyorsanız Filtremarketim'den www.filtremarketim.com
Cevap için teşekkürler. Evet prensiplerinize saygı duyuyorum, ancak kargo anlaşmalı bir firma için Türkiye'nin 2 büyük şehri arasında A4 boyutu civarı hafif bir ürün için o miktarda para talep eden bir kargo firması yerine en azından uygun fiyatlı bir kargo seçeneği de sunulabilirdi bence. Ürün o fiyatı hak ediyor belki onda sorun yok ama anlaşmalı bir kargo için fahiş fiyat ödemek istemediğimden farklı bir markaya yöneldim. Bu arada Filtremarketim önerisi de çok yararlı oldu, aramalarımda karşılaşmadığım bir site ama 17 TL yerine ücretsiz kargo seçeneği ve uygun fiyat avantajı harika. MANN filtreyi daha önce kullanmıştım, ancak sanırım benim aracım için karbon filtre seçeneği yok ama bu durumda normal olan modelden sipariş ederim (emin olmak için firmaya teyit ettirdikten sonra). Tekrar çok teşekkürler.