Gönderen Konu: Forever Kart & Benim Toyota’m Üyelik Programları  (Okunma sayısı 2146 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Forever Kart ve Benim Toyota’m Üyelik Programlarını kullanan arkadaşlar aşağıdaki hususlarda kısaca bilgi paylaşabilirler mi?

1. Her ikisi de sanırım aynı program ve Forever Kart programa ait kart, doğru mudur?

2. Sistemin belli dönemlerde servis ve yedek parça indirimleri haricinde farklı kampanya ve avantajları da var mı?

3. Sistem şu an aktif olan Eski Dostlar Servis Kampanyası için ekstradan bir indirim sağlar mı? Yoksa kampanya harici servis ve yedek parça işlemlerinde mi geçerli oluyor genelde?

Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
Ynt: Forever Kart & Benim Toyota’m Üyelik Programları
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2021, 13:35:29 »
Forever Kart ve Benim Toyota’m Üyelik Programlarını kullanan arkadaşlar aşağıdaki hususlarda kısaca bilgi paylaşabilirler mi?

1. Her ikisi de sanırım aynı program ve Forever Kart programa ait kart, doğru mudur?

2. Sistemin belli dönemlerde servis ve yedek parça indirimleri haricinde farklı kampanya ve avantajları da var mı?

3. Sistem şu an aktif olan Eski Dostlar Servis Kampanyası için ekstradan bir indirim sağlar mı? Yoksa kampanya harici servis ve yedek parça işlemlerinde mi geçerli oluyor genelde?

Teşekkürler.

Forever kart gayet güzel bir uygulama BP den benzın alırken telefon numaranızı söylüyorsunuz aldığınız yakıt tutarı %1.5 olarak kartınıza birikiyor sonra bedava benzin alabilirsiniz, bakım zamanları işçilik ve parça indirimi yapar, tabi kartın puanına göre altın gümüş bronz gibi seviyesi vardır, tek kötü yanı kart aracın plakasına bağlı yani aracı sattığınızda biriken puanları yeni aldığınız aracınıza taşıyamazsınız yıllardır bu sorun çözülmedi
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2013 Yaris Cool + 2019 Corolla Dream /MultidriveS
    • tistateknoloji.com
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1000
  • Model Yılı: '19
  • 5 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mart 04, 2021, 16:51:21 »
Merhaba,

Ben suan Platinum Foreverliyim BP den %2 aliyorum. Yakinda umuyorum %3 alacagim puanim yaklasti. Asagidaki linkten indirimleri gorebilrisiniz.

https://www.toyota.com.tr/forevertoyota/puan-tablosu.json

2013 Toyota Yaris 1.33 Cool MultidriveS - Touch 1 - Geri Görüşlü ve 2019 Toyota Corolla Dream MultidriveS + Park Sensörü

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2020 Corolla Hybrid Dream
  • Model Yılı: '20
  • 174 kere teşekkür etti
  • 204 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Mart 04, 2021, 17:28:10 »
Merhaba,

Ben suan Platinum Foreverliyim BP den %2 aliyorum. Yakinda umuyorum %3 alacagim puanim yaklasti. Asagidaki linkten indirimleri gorebilrisiniz.

https://www.toyota.com.tr/forevertoyota/puan-tablosu.json

Yakıt indirimi nasıl yapılıyor? Biz arabada dolum yapılırken içeriye gidip kredi kartı ile ödüyoruz. O sırada telefon no verip alınan yakıtı karta işletiyoruz. İndirim nasıl olacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mart 04, 2021, 18:57:19 »
valla 9 yıldır hep shellden alıyorum ben yani çok nadir farklı marka almışımdır çok fazla puan vermiyor yani sanırım 1 depo aldım şu ana kadar hediye olarak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '07
  • 425 kere teşekkür etti
  • 307 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2021, 01:00:49 »
Yakıt indirimi nasıl yapılıyor? Biz arabada dolum yapılırken içeriye gidip kredi kartı ile ödüyoruz. O sırada telefon no verip alınan yakıtı karta işletiyoruz. İndirim nasıl olacak?

telefon numaranızı veriyorsunuz. % kaçsa o kadar lira yükleniyor. sonra bu liraların karşılığı yakıt alıyorsunuz..
E 12 corolla2007
Xp9 yaris2 2007

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2020 Corolla Hybrid Dream
  • Model Yılı: '20
  • 174 kere teşekkür etti
  • 204 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mart 05, 2021, 08:36:18 »
telefon numaranızı veriyorsunuz. % kaçsa o kadar lira yükleniyor. sonra bu liraların karşılığı yakıt alıyorsunuz..

Direkt litre fiyatında indirim yok yani. Onu puan olarak yüklüyor. Teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 195000
  • Model Yılı: '05
  • 99 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 05, 2021, 14:18:10 »
Forever kart gayet güzel bir uygulama BP den benzın alırken telefon numaranızı söylüyorsunuz aldığınız yakıt tutarı %1.5 olarak kartınıza birikiyor sonra bedava benzin alabilirsiniz, bakım zamanları işçilik ve parça indirimi yapar, tabi kartın puanına göre altın gümüş bronz gibi seviyesi vardır, tek kötü yanı kart aracın plakasına bağlı yani aracı sattığınızda biriken puanları yeni aldığınız aracınıza taşıyamazsınız yıllardır bu sorun çözülmedi

Teşekkürler hocam, evet dediğiniz gibi bu sorunun çözülmemesi çok garip ama en azından aracı satmadan önce biriken akaryakıt puanları kullanılabilir. Tabi yeni alınacak Totoya da önceki servis ve yedek parça işlemlerinin dikkate alınmaması kötü olmuş, düzeltilir umarım.