0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Forever Kart ve Benim Toyota’m Üyelik Programlarını kullanan arkadaşlar aşağıdaki hususlarda kısaca bilgi paylaşabilirler mi? 1. Her ikisi de sanırım aynı program ve Forever Kart programa ait kart, doğru mudur?2. Sistemin belli dönemlerde servis ve yedek parça indirimleri haricinde farklı kampanya ve avantajları da var mı? 3. Sistem şu an aktif olan Eski Dostlar Servis Kampanyası için ekstradan bir indirim sağlar mı? Yoksa kampanya harici servis ve yedek parça işlemlerinde mi geçerli oluyor genelde?Teşekkürler.
Merhaba,Ben suan Platinum Foreverliyim BP den %2 aliyorum. Yakinda umuyorum %3 alacagim puanim yaklasti. Asagidaki linkten indirimleri gorebilrisiniz.https://www.toyota.com.tr/forevertoyota/puan-tablosu.json
Yakıt indirimi nasıl yapılıyor? Biz arabada dolum yapılırken içeriye gidip kredi kartı ile ödüyoruz. O sırada telefon no verip alınan yakıtı karta işletiyoruz. İndirim nasıl olacak?
telefon numaranızı veriyorsunuz. % kaçsa o kadar lira yükleniyor. sonra bu liraların karşılığı yakıt alıyorsunuz..
Forever kart gayet güzel bir uygulama BP den benzın alırken telefon numaranızı söylüyorsunuz aldığınız yakıt tutarı %1.5 olarak kartınıza birikiyor sonra bedava benzin alabilirsiniz, bakım zamanları işçilik ve parça indirimi yapar, tabi kartın puanına göre altın gümüş bronz gibi seviyesi vardır, tek kötü yanı kart aracın plakasına bağlı yani aracı sattığınızda biriken puanları yeni aldığınız aracınıza taşıyamazsınız yıllardır bu sorun çözülmedi