0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eline koluna sağlık ledlerin linkini atabilir misin rica etsem
Teşekkür ederim Burak bey, linki bırakıyorum lakin bu ürünlerin hepsi aynı sadece fiyatları 40-60 tl bandında değişiyor, çok satan güvenilir bir mağazanın ürününü de alabilirsiniz.https://urun.n11.com/diger/12-ledli-ayak-alti-led-lamba-sese-duyarli-led-muzige-duyarli-led-P303164001
Çakmaklığa takılan soketi iptal edip direk elektirik hattından almışsınız galiba elektiriği bir yanlışım yok değil mi
Doğrudur, çakmaklık kısmını iptal ettim orada xiaomi roidmi 3s takılı ayrıca çok fazla kablo kirliliği olacaktı.
Kesinlikle nefret ediyorum bende o kablo karmaşasından en kısa sürede bende düşünüyorum yapmayı + - fark etmiyor galiba dikkat ettiniz mi bağlarken ben parklara bağlamayı düşünüyorum açıkcası yapabilirsem tabi
Geçenlerde yaptığım araç içi ayak altı led aydınlatma uygulamasına ait fikir oluşturması açısından bir kaç fotoğraf yüklüyorum.Ben gücü resimdeki ek yapma soketleri ile çakmaklıktan aldım. Kabloları o kapalı alandan taşıdım ve adaptörü o kısımda bıraktım. Led lambanın bir çok fonksiyonu var ve kumandalı bir model olduğu için sadece kumandanın alıcısını son fotoğrafta (çok belli olmasa da) görülebileceği şekilde dışarıda bıraktım. kontak açılmadan ledlere güç gitmiyor ledlerin parlaklık ayarı da var gece sürüşlerinde en kısık mod güzel bir hava katıyor aşağıda görüldüğü gibi gece araç temizlerken de en parlak mod baya kolaylık sağlıyor.
Bu kullandiginiz ek alma aparatlari saglikli mi? Ana kabloda aparati sıkıstırdıgınízda bir hasar ( kopma ezilme ) yapiyor mu?
Yapma ihtimali var,o soketler bıçak soket olarak geçer kablonun içine yitince kastıırr ve oradan elektrik iletkenliği sağlar pek sağlıklı olduğu söylenemez en sağlıklı yöntem kablonun içindeki bakıra zarar vermeden az bişey sıyırıp bağlantı yapmaktır ve araya sigorta eklemektir.@Buğra Altun (28594) görüntü güzel olmuş,ama devamlı açık kalması iyi değil uzun yolda pek sağlıklı olmaz araç çalıştıktan belli bir zaman sonra kapansa daha iyi olur.
Araya anahtar atıp kullanmak daha mantıklı sanki arabaya her bindiginde kumandadan kapamak zor gelir insanaMesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 27, 2021, 11:41:28[/time]Ben elektrik alacağım zaman kabloyu direk sıyırıp lehimleyip makaron ile yalıtıyorum aparatlar illaki sıcaktan esneyip bir sure sonra elektrigi iletemez duruma gelicektirMesaj Birleştirildi: Mayıs 27, 2021, 12:24:11Hatta ben kendi yaptığım uygulamayı anlatayım tavan ampullerinin çıkışlarından direk + - alarak bir uygulama yaptım kabaca anlatacak olursam ledler sadece kapılardan herhangi birisi açıldığında yada tavan ampullerini el ile yakarsam yanıyor onun dışında elektrik yok ledlerde
Araya anahtar atıp kullanmak daha mantıklı sanki arabaya her bindiginde kumandadan kapamak zor gelir insanaMesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 27, 2021, 11:41:28[/time]Ben elektrik alacağım zaman kabloyu direk sıyırıp lehimleyip makaron ile yalıtıyorum aparatlar illaki sıcaktan esneyip bir sure sonra elektrigi iletemez duruma gelicektirMesaj Birleştirildi: [time]Mayıs 27, 2021, 12:24:11[/time]Hatta ben kendi yaptığım uygulamayı anlatayım tavan ampullerinin çıkışlarından direk + - alarak bir uygulama yaptım kabaca anlatacak olursam ledler sadece kapılardan herhangi birisi açıldığında yada tavan ampullerini el ile yakarsam yanıyor onun dışında elektrik yok ledlerde