Gönderen Konu: doubleteyp arızası  (Okunma sayısı 877 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
doubleteyp arızası
« : Şubat 25, 2021, 23:06:51 »
Merhabalar, bir tanıdıktan 2008 corolla için bu teybi aldım. soketler direk uyumlu. Aldığım kişinin aracıda 2009 corolla. aldığım kişi aracından söktürmüş. söktürmeden önce tüm fonksiyonları ile çalışıyormuş. Ben kendi aracıma taktığımda görüntü gelmiyor. teyp hiç bir şekilde açılmıyor. tüm tuşları denedım açılmadı. resetleme yaptım açılmadı. sadece kontağı açtığımda SRC tuşunun ışığı ve cd girişinin iki yanında ki ışık yanıyor. başka hareket ses ışık yok. benim kendi teybim sıkıntısız çalışıyor. başına gelen var mıdır? sorun nasıl çözülebilir? Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

doubleteyp arızası
« : Şubat 25, 2021, 23:06:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: doubleteyp arızası
« Yanıtla #1 : Şubat 26, 2021, 15:45:48 »
Kablo bağlantılarına dikkat ederek teybi araç dışında evde çalıştırmayı deneseniz önce.  En basitinden sarı kablo direk akü,  kırmızı kablo ise ACC modu şeklinde düşünün. Evde ise sarı ve kırmızı kabloyu birlikte artı,  siyah kablo ve şase komple eksi olacak şekilde bağlayınız, çalışması lazım. Çalışmıyorsa yine arka taraflarda bi yerlerde  FUSE yani sigorta olabilir bir kontrol edin.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Ynt: doubleteyp arızası
« Yanıtla #2 : Şubat 27, 2021, 23:48:37 »
Teşekkürler yanıtınız için, bir elektrikçiye bıraktım artık. Oda denedi araç harici dışarıda gene çalışmadı. Hallederiz dedi artık haber bekliyorum ondan.