Gönderen Konu: Ayna geri görüş kamera ve monitör  (Okunma sayısı 1052 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 144000
  • Model Yılı: '13
  • 170 kere teşekkür etti
  • 120 kere teşekkür edildi
Ayna geri görüş kamera ve monitör
« : Şubat 24, 2021, 09:40:58 »
Herkese merhaba
malum T25lerde geri görüş kamera sistemi olmadığı için ihtiyaç durumunda Double Din sistemler veya ayna monitörler kullanılmak zorunda kalınmakta. Ses sistemi için diğer bir zorluk ise kavisli çerçevenin çok zor bulunması ve bunun yanında radyo kanallarında tatmin edici çekiş alınmaması. Geriye kalan tek yol ise ayna monitörler. Kullanan var mı acaba içimizde ve eğer varsa marka tavsiyesinde bulunabilir mi?
Teşekkürler.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.
Sağa veya Sola dönerken önce sinyal sonra dikiz aynaları LÜTFEN

Toyota Club Türkiye

Ayna geri görüş kamera ve monitör
« : Şubat 24, 2021, 09:40:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
Ynt: Ayna geri görüş kamera ve monitör
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2021, 10:12:49 »
Herkese merhaba
malum T25lerde geri görüş kamera sistemi olmadığı için ihtiyaç durumunda Double Din sistemler veya ayna monitörler kullanılmak zorunda kalınmakta. Ses sistemi için diğer bir zorluk ise kavisli çerçevenin çok zor bulunması ve bunun yanında radyo kanallarında tatmin edici çekiş alınmaması. Geriye kalan tek yol ise ayna monitörler. Kullanan var mı acaba içimizde ve eğer varsa marka tavsiyesinde bulunabilir mi?
Teşekkürler.
Yanlış anlamadıysam dikiz aynasından geri görüşten bahsediyor iseniz; Benim aracımda standart olarak ayna da var ve kesinlikle daha kullanışlı konsoldaki ekrana göre çünkü;ayna yukarıda olduğu için geri geri giderken ön tarafa da daha rahat hakim oluyorsunuz ancak teyp kısmında olduğu zaman daha aşağı bakıyorsunuz o yüzden ön tarafa hakimiyetin daha az olduğunu düşünüyorum.Aracıma multimedya sistem yaptırdım ancak yine de geri görüş kamerayı ayna da bıraktırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 170 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2021, 10:16:29 »
Teşekkürler Barış Bey,
zaten gönlüm hep aynadan yana idi. Hem kablo kalabalığı da olmaz iyi bir tesisatçı halleder.
Cep telefonları;
Trafikte sosyal medya takibi veya  Kırmızı ışıkta beklerken mesajlaşma için DEĞİLDİR.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 170 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Şubat 24, 2021, 10:25:40 »
teşekkürler. ikinci linkde bulunanlar gerçekten daha iyi durmakta ve aslında fiyatları da uygun. Ama 50 gün beklemekten se yurt içi alacağım.
Cep telefonları;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 78000
  • Model Yılı: '15
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Mart 18, 2021, 15:29:06 »
Herkese merhaba
Teşekkürler.

Merhaba Önder bey, eski iki aracımda dediğiniz gibi aynada geri görüş kamerası kullanmıştım ve ben çok memnun kalmıştım. Olumsuz olarak sadece şunu belirtmek isterim, kararan ayna özelliği mevcut olsa da çok fonksiyonel değil. Bir önceki aracım Seat İbiza'da video çekmiştim fikir vermesi açısından videoyu izleyebilirsiniz:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 170 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Mart 29, 2021, 11:51:13 »
Herkese merhaba,
Geçen hafta Jameson marka ayna geri görüş kamera takdırdım. Let go dan bulmuştum. şaşmaz da Can Can oto montajını ve satışını yaptı. Çok memnunum. Montaj dahil 390TL ye maloldu. Kamera mesafe çizgileri çok işe yaramakta ve gece görüşü harika.
Cep telefonları;

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '12
  • 563 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mart 29, 2021, 19:05:00 »
Herkese merhaba,
Geçen hafta Jameson marka ayna geri görüş kamera takdırdım. Let go dan bulmuştum. şaşmaz da Can Can oto montajını ve satışını yaptı. Çok memnunum. Montaj dahil 390TL ye maloldu. Kamera mesafe çizgileri çok işe yaramakta ve gece görüşü harika.
Güle güle kullanın:)