0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle merhaba Ali Bey. Benim araç aynı kasa 2019 dream modeli. Radyo gayet iyi çekiyor. Balık sırtı anten bu kasalarda sadece süs. Radyonun anteni arka camın üst kısmında bulunuyor. Cam buz çözücü gibi yapmışlar. Bagaja yakın olanlar buz çözücü. Üstteki kısımlar ise anten. Gelelim sizin radyodaki çekim gücüne. Aracınıza multimedya sonradan mı takıldı? Sonradan takılan multimedyalarda bu tür şikayetler olduğunu okumuştum.
Merhaba Teşekkürler yanıt için. Sonradan takılmadı orjinal multimedia ama önceki aracıma göre daha önce dinlediğim kanalları aynı netlikte almıyorum. Antenin süs olduğunu öğrendiğim iyi oldu 😊
Ben de diyorum üst taraf neden çözülmüyor. Çok saçma...Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2021, 20:59:10Kullanma kılavuzunda tavanda yazıyor ama.
Ben, geçen yıl arka cam buğu çözücünün üst kısmı çalışmıyor diye servise gittim. Orada bu kısım anten dediler. Tavandaki süs demişlerdi. Ayrıca bu forumda başka kullanıcılar da arka cam için başka servislerinde aynı şeyi söylediklerini yazmışlardı. İlginç bir durum.
Camın üst kısmının çözülmemesi sinir bozucu. Tam dikiz aynasının baktığı yer. Bunu tasarlayan mühendis ne düşündü acaba?
Merhaba arkadaşlar önceki kasalar için bazı yazışmalar olmuş ama son kasa için göremedim. Aracınızın radyo çekim gücünden memnun musunuz? Radyo dinlemeyi severim ama bana sanki biraz zayıf geldi çekim. Köpek balığı antenden midir acaba? Fm güçlendiriciler var işe yarar mı ne dersiniz? Gerçi genel olarak multimedia sistemini de pek beğenmedim ama şimdilik idare edicez pandemiden dolayı da arabaya pek binmiyoruz zaten. İyi akşamlar