Gönderen Konu: Radyo çekim gücü  (Okunma sayısı 1256 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '20
  • 14 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
Radyo çekim gücü
« : Şubat 23, 2021, 20:27:18 »
Merhaba arkadaşlar önceki kasalar için bazı yazışmalar olmuş ama son kasa için göremedim. Aracınızın radyo çekim gücünden memnun musunuz? Radyo dinlemeyi severim ama bana sanki biraz zayıf geldi çekim. Köpek balığı antenden midir acaba? Fm güçlendiriciler var işe yarar mı ne dersiniz? Gerçi genel olarak multimedia sistemini de pek beğenmedim ama şimdilik idare edicez pandemiden dolayı da arabaya pek binmiyoruz zaten. İyi akşamlar

Toyota Club Türkiye

Radyo çekim gücü
« : Şubat 23, 2021, 20:27:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 93000
  • Model Yılı: '19
  • 162 kere teşekkür etti
  • 107 kere teşekkür edildi
Ynt: Radyo çekim gücü
« Yanıtla #1 : Şubat 23, 2021, 21:25:41 »
Öncelikle merhaba Ali Bey. Benim araç aynı kasa 2019 dream modeli. Radyo gayet iyi çekiyor. Balık sırtı anten bu kasalarda sadece süs. Radyonun anteni arka camın üst kısmında bulunuyor. Cam buz çözücü gibi yapmışlar. Bagaja yakın olanlar buz çözücü. Üstteki kısımlar ise anten.
Gelelim sizin radyodaki çekim gücüne. Aracınıza multimedya sonradan mı takıldı? Sonradan takılan multimedyalarda bu tür şikayetler olduğunu okumuştum.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '20
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2021, 21:51:04 »
Öncelikle merhaba Ali Bey. Benim araç aynı kasa 2019 dream modeli. Radyo gayet iyi çekiyor. Balık sırtı anten bu kasalarda sadece süs. Radyonun anteni arka camın üst kısmında bulunuyor. Cam buz çözücü gibi yapmışlar. Bagaja yakın olanlar buz çözücü. Üstteki kısımlar ise anten.
Gelelim sizin radyodaki çekim gücüne. Aracınıza multimedya sonradan mı takıldı? Sonradan takılan multimedyalarda bu tür şikayetler olduğunu okumuştum.
Merhaba Teşekkürler yanıt için. Sonradan takılmadı orjinal multimedia ama önceki aracıma göre daha önce dinlediğim kanalları aynı netlikte almıyorum. Antenin süs olduğunu öğrendiğim iyi oldu 😊

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 162 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2021, 21:58:32 »
Peki, aracınıza serviste led xenon taktırdınız mı? Servisin taktığı led xenonlar, akşam yanınca radyo çekimini etkiliyor.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 27, 2021, 15:36:43 »

Ben de diyorum üst taraf neden çözülmüyor. Çok saçma...

Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2021, 20:59:10
Merhaba Teşekkürler yanıt için. Sonradan takılmadı orjinal multimedia ama önceki aracıma göre daha önce dinlediğim kanalları aynı netlikte almıyorum. Antenin süs olduğunu öğrendiğim iyi oldu 😊

Kullanma kılavuzunda tavanda yazıyor ama.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 162 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Şubat 27, 2021, 21:43:56 »
Ben de diyorum üst taraf neden çözülmüyor. Çok saçma...

Mesaj Birleştirildi: Şubat 27, 2021, 20:59:10
Kullanma kılavuzunda tavanda yazıyor ama.

Ben, geçen yıl arka cam buğu çözücünün üst kısmı çalışmıyor diye servise gittim. Orada bu kısım anten dediler. Tavandaki süs demişlerdi. Ayrıca bu forumda başka kullanıcılar da arka cam için başka servislerinde aynı şeyi söylediklerini yazmışlardı. İlginç bir durum.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Şubat 27, 2021, 21:52:04 »
Ben, geçen yıl arka cam buğu çözücünün üst kısmı çalışmıyor diye servise gittim. Orada bu kısım anten dediler. Tavandaki süs demişlerdi. Ayrıca bu forumda başka kullanıcılar da arka cam için başka servislerinde aynı şeyi söylediklerini yazmışlardı. İlginç bir durum.

Camın üst kısmının çözülmemesi sinir bozucu. Tam dikiz aynasının baktığı yer. Bunu tasarlayan mühendis ne düşündü acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 162 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Şubat 27, 2021, 22:27:03 »
Camın üst kısmının çözülmemesi sinir bozucu. Tam dikiz aynasının baktığı yer. Bunu tasarlayan mühendis ne düşündü acaba?

Kim bilir. Zaten bu kasayı yapan mühendislerde bir problem var. Bunun dışında, cam yıkama suyu silecek koluna değiyor. Akü küçük amperli, sorun çıkartıyor. Kapı altlarına yağmurlu havalarda su şırıltısı geliyor. Yine yağmur yağarken kapıların dik inen yerlerinde yağmur tınlama sesleri vs, vs. Yaz yaz birmez ki.
O

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 90000
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mart 10, 2021, 00:31:49 »
Bu arada köpekbalığı anten sadece süs değil. Bildiğim kadarıyla iç dikiz aynasının orada bulunan ve ülkemizde işe yarayıp yaramadığını hiç bilmediğim SOS acil bilmemne zıttırısının anteni.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 47000
  • 14 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mart 10, 2021, 13:59:16 »
Merhaba arkadaşlar önceki kasalar için bazı yazışmalar olmuş ama son kasa için göremedim. Aracınızın radyo çekim gücünden memnun musunuz? Radyo dinlemeyi severim ama bana sanki biraz zayıf geldi çekim. Köpek balığı antenden midir acaba? Fm güçlendiriciler var işe yarar mı ne dersiniz? Gerçi genel olarak multimedia sistemini de pek beğenmedim ama şimdilik idare edicez pandemiden dolayı da arabaya pek binmiyoruz zaten. İyi akşamlar

merhabalar, vision donanımlı araç sahibiyim kartal da ikamet ediyorum. iş yerim üsküdar ata2 sitesi civarı, E5 ve otoyol güzergahlarında ve uzun yol çekim kalitesinden çok memnunum bunun sebebi önceki iki toyotamda düzgün radyo dinleyememiş olmam. kartal köprüsünden maltepe köprüsüne kadar dini yayın yapan radyo frekansları dışında hiçbir yayını çekmiyordu, yine otoyoldan kartal yakacık bağlantısından sonra bu durum geçerliydi. uzun yolda nadir trt frekansını yakalayabiliyordum. yeni corolla ile radyo konusunda çok rahat ettim. her yerde çekiyor.
kısa sürüşlerde camın üst tarafının buğusunun neden çözülmediğini merak ediyordum öğrenmiş olduk:)
2007 AURİS 1.6 MANUEL, 2013 AURİS 1.4 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA 1.6 OTOMATİK, 2012 AURİS 1.6 MANUEL, 2019 COROLLA OTOMATİK.