Gönderen Konu: toyota yaris (4.nesil) için 15'' kaliteli jant tavsiyesi  (Okunma sayısı 1272 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhabalar. 2021 model yaris 1.5lt benzinli flame x-pack (4. nesil / mk4 / xp-210) aracım için alüminyum alaşım 15'' kaliteli jant tavsiyesi rica ediyorum. Jantın teknik özellikleri 15'' 6j ep45 5x100. Çin Tayvan malı replikalardan istemediğimi, sağlam bir jant istediğimi belirtmek isterim. Kaliteli Türk malı veya ithal olabilir. Toyotanın orjinal jantı 6bin₺ bu fiyatı geçmesin. İlginize teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Not: Kesinlikle 16 17 değiştirmeyi düşünmüyorum. Alüminyum alaşım jant görünümlü bijonlu bir kapak tavsiyesi olana da açığım. Siyah tercih etmiyorum. Güzellikten çok sağlamlık ve teknik verilerime uyması önceliğim.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 1
  • Model Yılı: '20
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yaris (4.nesil) için 15'' kaliteli jant tavsiyesi
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2023, 17:14:18 »
Merhabalar ben hala jant bulamadım. 2021 yaris için 15” 6” 5x100 et45 54.1 kaliteli bir alüminyum alaşım jant arıyorum. Toyota orijinal janta 16bin istiyor. Önerisi olan var mı? En azından hangi markalara bakmam gerektiğini söylerseniz kendim de bulmaya çalışacağım. İyi marka olarak cms’yi biliyorum onda da yok uygun jant aracım için. Global firmaların bilindik markaları da distribütörlük olmadığı için güvenemiyorum replikadır diye. Var mı güvenilir jant alabileceğim yerleri tavaiye edebilecek bilirleri.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1348 kere teşekkür edildi
Ynt: toyota yaris (4.nesil) için 15'' kaliteli jant tavsiyesi
« Yanıtla #2 : Ocak 22, 2023, 20:13:27 »
Kormetal marka ve RC marka jant üreticileri olabilir,kullanmadığım için kalitesi hakkında bilgi sahibi değilim,aramızda kullananlar varsa yorum getirebilirler.
Tokay Ceritoğlu