sürekli mi yapıyor yoksa belirli yollarda mı ? amortisörlerinizi kontrol ettirdiniz mi ? onlardan sorun olabileceğini düşünüyorum. amortisörleriniz daha önce değişimi oldu mu tamir mi oldu ?
jantları kontrol ettirdiniz mi onlarda yamulmalar olabilir.
cevap için teşekkür ederim,maalesef sürekli yapıyor. Bozuk yollarda daha da belli oluyor. Amortisörleri 10.000 önce bakılmıştı daha gider gibi bir şey söylemişti usta. Herhangi bir degisim olmadı.
jantları baktırmadım, direksiyon kutusu isince tekrar balans ayarı yaptırmakta fayda var galiba :/
Mesaj Birleştirildi: Şubat 12, 2021, 14:21:42
Arabanın önden şaseleri eğecek kadar kazası var mı? bu işler lastik değiştirildikten sonra mı başladı? Anıl Akça beyin bahsettiği gibi jantların yamulmasını ,amortisörleri dikkate alın,bu nedenle hemen büyük masrafa girmeyin,bulunduğunuz kenti yazarsanız iyi toyota servisi önerenler olacaktır.
Cevap için teşekkür ederim.
Bizden önceki sahibinden dolayı önden kazası vardı fakat ciddi bir şey değişmemisti,bilerek almıştık. Davlumbaz,far,tampon,çamurluk değişimi yazıyordu tramerde.
Araç 5 yıldır bizde fakat ben 1.5 yıldır kullanıyorum,daha önce de devam ediyor mu hiçbir fikrim yok.
İzmir e yakınım,orada oğuz otoya götürüyorum daha önce debriyaj için götürdüm çok memnun kaldım. Alt takıma da hafiften bakmışlardı,kutu revizyona filan gitti ama çok randıman alamadım. Tekrar gidecegim.