Arkadaslar Eskisehirde lumar cam filmi takan yer bulamadim.bilgisi olan var mi? ya da iyi işçiliği iyi olan bir yer tavsiye edebilecek arkadaş varsa sevinirim.

7 yıl garantili cam filmi takıyorlar.Markasını bilmiyorum ama işçilikleri iyidir.
Esmod Modifiye Merkezi- 0222 222 0 322 - 0537 726 93 41
Ben dün AFM'de yaptırdım, Llumar ATC 20, 350 lira.
Teşekkür ederim,Ozdem Özdemir yarın iletişime geçeceğim.
cümleten merhaba,
kartal-pendik civarında önerebileceğiniz adres var mıdır? birde benim ön yan camlar baya çizik durumda film kaplanınca çok göze batar mı yada o çizikleri gidermek için bir yol var mıdır?
Yeni yönetmelikle ön camlara film kesinlikle yasak diye biliyorum. Yanlar ve arka oluyor sadece.
Benim on camda llumar air 80 var. Yani renksiz( neredeyse) .renksiz film olmasi engel teskil eder mi acaba?
Benim on camda llumar air 80 var. Yani renksiz( neredeyse) .renksiz film olmasi engel teskil eder mi acaba?
Yönetmelikte "Araç ön emniyet camına hiçbir şekilde cam filmi uygulaması yapılamaz." diyor. Yani neredeyse renksiz olmasını geçin tamamen renksiz bile olsa film olması yönetmeliğe aykırı. Yönetmelik de yeni çıktığı için bunun muhakkak uygulaması yapılacaktır ve uygulamada memurlar fark ederse ceza yazabilirler. 189 TL şu an cezası.
Resmî gazetede yayımlanan 26.Ekim.2016 tarihli ve 29869 sayı nolu yönetmeliğin Ek XV maddesini paylaşıyorum bu konudaki detay maddeleri içeriyor. En doğru kaynaktan bilgiyi edinmiş oluruz hep beraber.
Selam arkadaşlar. Önceki aracıma piyasa malı diye tabir edilen cam filmlerinden yaptırmıştım. Sürekli hava yapıp kabarması ve kalitesiz oluşu çok canımı sıkmıştı. Şimdi corolla için film yaptırmak istiyorum. Aslında kendimde yedek parçacı olup piyasanın içinde olmama rağmen iyi bir cam filmi yapacak yer bilmiyorum. Ziebarttan fiyat aldım ve 600lira artı kdv dedi. Telefonu nasıl kapatacağımı bilemedim. Kaliteli bir film yaptıran varsa öneri bekliyorum.
Hatirladigimi yazayim yardimci olmak icin. Ankarada llumar film 299 tl yada 349 tl idi sanirim. Forumda görmüştüm.
daha dün ön iki cama 3M 2numara cektirdim 100 tl tavsiye ederim önceki aracımda 3M di ama bulabilirsen lumar çektir
Selam arkadaşlar. Önceki aracıma piyasa malı diye tabir edilen cam filmlerinden yaptırmıştım. Sürekli hava yapıp kabarması ve kalitesiz oluşu çok canımı sıkmıştı. Şimdi corolla için film yaptırmak istiyorum. Aslında kendimde yedek parçacı olup piyasanın içinde olmama rağmen iyi bir cam filmi yapacak yer bilmiyorum. Ziebarttan fiyat aldım ve 600lira artı kdv dedi. Telefonu nasıl kapatacağımı bilemedim. Kaliteli bir film yaptıran varsa öneri bekliyorum.
llumar Ahmet'ten atr serisi 5 cam için 350 lira fiyat aldım, cumartesi günü yaptıracağım. not:pazarlık teklif etmedim, belki fiyatı düşebilirler.
geçen arkadaşım lumar taktırmış aracına 200 yada 250 tl idi.en düşük 1 numara yaptırdım dedi ama bana çok koyu geldi tonu.
iyi cam filmi ziebart tır, 100tl yi geçtim 250tl bile verilen filmler sorunlu oluyor zamanla, benim tüm araçlarım ziebart filmlidir ve en eskisi 11 yıllık filmde hiçbir sıkıntı yok, ucuz film sizi bir süre götürür ama yeniden yaptırdıkça maliyetiniz ziebarta eş olur
Ben izmirde llumar atr 35 [5 cam,] on cam air 80 hepsini 550 tl ye yaptirmistim.
Zaten ya en iyisini yaptırıcam, yada hiç yaptırmayacağım. 1ay sonra hava yapıp bozulduktan sonra bi anlamı kalmayacak. Teşekkür ediyorum önerileriniz için. İyiki toyota almışım ve iyiki bu foruma üye olmuşum. Dostluk çerçevesinde herkes elinden geldiğince katkı sağlıyor buraya.
Ben aracım da 5 senedir Llumar kullanıyorum. Bir sıkıntı olmadı.
Sanırım bu Llumar marka cam filmide çok kaliteli.
Kendinden karartmalı camları olan corollada şöför ve yanındaki yolcu camları açık renk kalıyor ve hoşuma gitmiyor.Acaba bu camlara kaç numara film olacak ki arka camlarla fazla fark olmasın. Yada arka camların derecesini kesin olarak bilen yokmu.
Cam filmi için yaklaşık 2 ay gibi bir süre araştırma yapıp llumar markasına karar kıldım on cam Airlines 80 yan ve arka lati35 seramik 2016 yılı fiyatı 900 TL. ödedim ist.da bu konuda Avrupa yakasında tanzer cam Anadolu yakasında llumar ahmet her ikisinlede görüştüm en son arkadaşıminşa tanıdığı tanzer yaptırdım ayrıca bu ay fırsat bulursanız hemen yaptırın yoksa zor