0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu manyetik tutucular yüzünden telefonum 2 kez soft brick oldu sonra da kullanmayı bıraktım, kullanmayı bırakalı da hiç sıkıntı olmadı. Manyetik alan zamanla telefonun hafızasındaki bilgileri bozuyor. Zamanla geçmişte çekmiş olduğunuz resimlerde renk kaymaları ve bozulmalar başlayacak, bundan sonra da 2-3 ay ardından bir gün ansızın telefon kapanacak ve açılış ekranında takılıp kalacak.
Güclü bir miknatis Güclü miknatislarin problem cikarmasi muhtemel. Cloud varsa ama kurtarilabilir.Ben bu ortadaki kocaman abuk ekrana bu aralar taktim. Yaris GR alsam mi diye düsünüyorum ama ekran ve dikiz aynasi sayesinde ön camin yarisi görünmüyor. 3d printer'la bir ayak basilip asagiya konumu cekilebilir mi diye düsünüyorum.
Bir daha mı geleceğiz dünyaya Murat abi al gitsin. Alışılıyor. Benim oturma poziyonum en alt koltukta olsa dahi boydan dolayı yüksek kaldığımdan dikiz aynası çok aşağıda kalıyor, aslında orayı 3-4 parmak yukarı çıkarabilsem güzel olur ve o orta kısımdaki kör noktaları engeller de dediğim gibi alışılıyor ve ister istemez hareket edip o kör noktaları engelliyorum. Yaşadığın yerdeki trafikte de problem yaratacağını hiç düşünmüyorum.