Gönderen Konu: Avensis t22 cam krikosu tamiri  (Okunma sayısı 622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 490000
  • Model Yılı: '01
  • 4 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Avensis t22 cam krikosu tamiri
« : Şubat 02, 2021, 23:13:30 »
2001 model avensis marka aracımın söför tarafı cam krikosu teli ve krikonun ayağıyla ilgili uzun zamandır sorun yaşıyordum.Aşağıda linkini verdiğim  kriko ayağını satın alıp 88 cm uzunluğunda  2 adet kriko teli(halatı) yaptırarak sorunu çözmüş bulunuyorum.Aracımın kriko elektrik  soketi 6 pinli. Sanırım birde 2 pinli kriko modeli kullanan araçlar var.Bahsettiğim tel uzunluğu ve kriko ayağının 2 pinli modele uyup uymayacağını bilmiyorum.Birde dikkat edilmesi gereken husus 88 cm tel uzunluğu halatın içten içe tel uzunluğudur.Sanayide bana 88 cm kriko teli yapın dediğimde dıştan dışa 88 cm uzunluğunda tel yaptılar.Aracıma uymadığından yeniden tel yaptırmak zorunda kaldım.1 cm halatın baş ve son kısmında bulunan parçaları da dikkate alıp 89 cm tel yaptırdım.Burada muhtemelen  benimle aynı sıkıntıyı yaşayan 1998-2002 arası avensis kullanıcıları olabileceği düşüncesi ile yaşadığım tecrübeyi paylaşmak istedim.Herkese sorunsuz günler dilerim... :)

https://www.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-corona-avensis-cam-kriko-plastigi-sol-1-sag-1-sol_pdp_583285747

Toyota Club Türkiye

Avensis t22 cam krikosu tamiri
« : Şubat 02, 2021, 23:13:30 »