0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşşallah ailecek deniz kenarında mı kalıyosunuz? Sen al de bak nasıl söküyorum Merak etme takoz üstünde bırakmam, benimkileri takarım yerine
Ahmet beni Türkay'a vermede kimi verirsen ver.Bak ben banyoya da giremiyorum korkudan.Ne olur ne olmaz.... Pardon Berkay anlayamadım.Nasıl yani.Türkay yemeyecek.Allah Allah dünyanın sonu gelmiş acep...İyi düşün evlat..Dönüşü yok bu yolun...
abi banyoda napcak türkay ya
yani Özcan abi diyosunki Türkay seni yer bide üstüne soda içer öylemi ben bu Ahmet can abimin beni Türkay abime verme konusunu bidaha düşiniyim
Arayı kaçırdın galiba Ahmet..2 sayfa da ki ortalarda bulunan mesajımı tekrar bir oku.Anlarsın sen...Yada ben alıntı yapayım sen ordan anlamaya çalış.... Berkay hemde Limonlu soda içer.Kızılcahamam sodası.Bence iyi değil çok çok iyi düşün..Geri dönüşü yok bu yolun..
En sondakinden bir sonraki edit:Ulu Türkay efendim,kırmızı karanfil Gül olarak değiştirilmiştir.Emrinize amadeyim efem..3d STOP korku tüneline dönmüş.Hipnoz edildim ve konu dışına çıkamıyorum.İmdaaattt,Helppppp Meeeeeee....anam ya nerden geldim ben buraya.Şimdi Corollam çalışmaz,benzinim biter,telefonlarım kesilir,kontörüm biter ve elektriklerde kesilier.Banyoya girmek,giripte banyo perdesini çekmekte tehlikeli.Ne yapsam ki...
hişte bu ya araştirmaci gençlik o zaman sana tylol hot iç diyorum tamamen psikolojik bi ilaç olup bizzzzat biizm köyde yapılmaktadir
Ahmet Stopların güzel olmuş.Güle güle kullan.Üstünde başında paralansın.Temizlemekle eskisin.