0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bizim köyde yapılmaktadır derken ağaçı , tarlası falanmı var abi mahalledeki çocukların diyalogları -hadi gidelim...-nereye ?-tylol hot ağaçına dalacaz akşam yemeğinde içecekler bizden olsun
Senin pis jantlarına mı kaldım. Kapaklarımla mutluyum ben
jantlara sulanmaktan konuyu yeni farkettin dimi emre Allah canını almasın senin
yok bizim köyde deposu var civar köylerden topluyolar kamyonetlerle biizm orda toplanıyo kabugundanda şampuan yapıolar ama ne için
Kedi-Ciğer-Mundar üçülemi geldi birden aklıma...Neden acaba? Sanırım konu yavaş yavaş,heydi heydi özüne dönecek galiba...Uyandığımda ne ile karşılaşacağımı merak eder oldum
tylol hot un kabuğundanmı abi
tabi cınıııııımmm asıl vitamini kabugunda bu tylol hot un ama
Basiretsiz neferlere fener tut ki aydınlansın, Kalbim ta derinlerde kaburgalarımda sıkışsın, Gerilim hattında bir hattat Allah adını yazsın, Şevkat muhtaçlarına hilkat pırlantası hiçtirDünya gezengenler arasında tek piçtirÇaçaron benim sessiz kalma hakkına sahipsin, yakın takipsin...
abi tüm vitamini kapuğunda olduğna göre bu adamlarda kabuğundan şampuan yaptığna göre kesin vücud şampuanı yapıyorlardır
yok oraya dönmez emre cigere uzanamasada yemeye calısır konu sabah nerde olcak bilinmez kim ölee kim kalaa
Ahmet düzce buluşmasında ki bütün mesajlarını okudum bi eksiğini aradım.Ama sonunda ummadıgım yerden çıktı.Yakaladım seni.Örnek insan. Ne demek bu arkadaşım?Sen geleceğin gençlerine böyle mi örnek oluyosun?Ava giden avlanır misali. (Mutlaka senden bi karşılık beklerim İlla bi eksik yakalicaksın olsun )
Ahmet abinde hep kabuğu hızlı genlişmekten yarılan tylol hot şampuanları seçmiş.Onun için böyle yarma gibi olmuş.
kasapın kapısını sıkı sıkıya kapat,Emre savarı devreye sokun,güvenlik kameraları devreye girsin öyle yat ACD