Gönderen Konu: 2013 Auris Double Din Ekran Montajı  (Okunma sayısı 1693 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
2013 Auris Double Din Ekran Montajı
« : Ocak 23, 2021, 18:11:05 »
Öncelikle herkese merhabalar,
2013 Toyota Auris aracımın Toyota Touch ekranını yeni bir ekranla değiştirmeye karar verdim. Bluetooth'u çok iyi çalışmıyor ve Carplay gibi özellikleri yok.
Gelecek cihaz bu: https://amzn.to/39c9l2y
Türkiye'de satılanlardan üstün değil, ama bu bedavaya geliyor o yüzden elimdeki mal bu. Bunun yanısıra bir direksiyon tuşlarını çalıştırmak için bir adaptör geliyor: https://amzn.to/3c5Zugs

Öncelikle araca uygun bir çerçeve gerektiğini biliyorum, ama onu en son alacağım.
Bunun dışında sanıyorum aracın kendi geri görüş kamerasını kullanmak için bir adaptöre, bir anten adaptörüne ve hoparlörler için adaptörlere ihtiyacım var.

Auris'e değil ama daha önce 2014 Corolla'ya double din takıldığını gördüm, ve internette 2013 Auris için şöyle bir sistem buldum: https://www.mixsepet.com/urunler/sony-toyota-auris-apple-carplay-multimedya-sistemi_11839/

Bu şekilde Auris'e veya Corolla'ya standard bir double din ekran takmış olan var mı? Ne gibi zorluklarla karşılaştınız?

CANBUS bağlantısı olmayacağını biliyorum, ama OBD adaptörüyle Torque uygulamasını kullanarak bu eksiği kapatacağım.

Teşekkürler.

Toyota Club Türkiye

2013 Auris Double Din Ekran Montajı
« : Ocak 23, 2021, 18:11:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Ynt: 2013 Auris Double Din Ekran Montajı
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2021, 16:36:34 »

Öncelikle araca uygun bir çerçeve gerektiğini biliyorum, ama onu en son alacağım.
Bunun dışında sanıyorum aracın kendi geri görüş kamerasını kullanmak için bir adaptöre, bir anten adaptörüne ve hoparlörler için adaptörlere ihtiyacım var.

Eğer aracınızın standart soketlerinde iptal etme, kablolarda kesme biçme istemiyorsanız  tabiiki bu adaptörlere ihtiyacınız var.  Bu adaptörlerin hepsini de aliexpresste rahatça bulabilirsiniz.  Bence uygun çerçeveyi aldıktan sonra bir zorluk çıkacağını sanmıyorum. Şimdiden cihazınız hayırlı olsun.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Ocak 27, 2021, 23:57:19 »
Eğer aracınızın standart soketlerinde iptal etme, kablolarda kesme biçme istemiyorsanız  tabiiki bu adaptörlere ihtiyacınız var.  Bu adaptörlerin hepsini de aliexpresste rahatça bulabilirsiniz.  Bence uygun çerçeveyi aldıktan sonra bir zorluk çıkacağını sanmıyorum. Şimdiden cihazınız hayırlı olsun.
Osman Bey çok teşekkür ederim.
Astarı yüzünden pahalıya gelecekti. Ben de o cihazı sattım, yerine birebir uyumlu ve daha güçlü bir model aldım. Bugün montajını yaptırdım, çok memnunum. Cihaz For-X marka.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2021, 12:23:28 »
Güle güle kullanın.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Ağustos 09, 2022, 11:13:28 »
Güle güle kullanın.
hocam selamlar for-x marka cihazınızın linki varmı çok merak ediyorum günlerdir araştırıyorum bulamadım güzel bir cihaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 18 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 02, 2022, 07:06:29 »
hocam selamlar for-x marka cihazınızın linki varmı çok merak ediyorum günlerdir araştırıyorum bulamadım güzel bir cihaz

https://www.n11.com/urun/toyota-auris-2013-2015-multimedya-navigasyon-android-oem-double-b-8220602?magaza=multimedyaadana
Aldığım ürün bu. Mesajınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın.