Gönderen Konu: e-Nabız  (Okunma sayısı 928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
e-Nabız
« : Ocak 20, 2021, 19:28:07 »
Sağlık durumunuzu detaylı takip edebileceğiniz, Sağlık Bakanlığı tarafından da sizin takibinizi kolaylaştıracak ve gerektiğinde size zamanında ulaşılarak çağrılmanızı sağlayacak,

e-Nabız sistemine kaydınızı tamamladınız mı?

Her yıl yapılması tavsiye edilen İnfluenza aşısı için risk grubunda olup olmadığınızı da çok güzel hazırlanmış bu uygulamadan takip edebilirsiniz.

e-Devlet üzerinden de kaydınızı yapabileceğiniz uygulamanın direk adresi;

https://enabiz.gov.tr/
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Toyota Club Türkiye

e-Nabız
« : Ocak 20, 2021, 19:28:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Dinozor
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 56100
  • Model Yılı: '16
  • 215 kere teşekkür etti
  • 1349 kere teşekkür edildi
Ynt: e-Nabız
« Yanıtla #1 : Ocak 20, 2021, 20:37:06 »
İlk günden kayıt yaptırmıştım,genel değerlendirmelerle birlikte grip aşısını da gün gün izleyip anında onay çıkınca gidip yaptırdık,onay ve reçete numarası sistemde duruyor,devlet ne yapıldığını görüyor,corona aşısı durumunu da her gün izliyoruz onay çıkınca aşı olmaya gideceğiz,e -nabızın faydası sağa sola telefon açmak,ve mesaj çekmek için zaman kaybetmek yerine an itibariyle görmenin mümkün olması.
Tokay Ceritoğlu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 20, 2021, 20:59:53 »
Hastane geçmişinizi görme şansınız var.
Çekilen röntgenler, yapılan tahlillere ulaşabilirsiniz.
18 yaş altında ki çocuklarınız da buradan takip edebilirsiniz.
ve benim en beğendiğim aile hekimine gidip danışmadan
Aile hekimi değiştirme işlemlerinizi de buradan yapabilirsiniz.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '15
  • 65 kere teşekkür etti
  • 127 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 21, 2021, 13:52:30 »
ve benim en beğendiğim aile hekimine gidip danışmadan
Aile hekimi değiştirme işlemlerinizi de buradan yapabilirsiniz.
Geçeceğiniz Aile Hekiminizle önce tanışıp , sizi kabul edip etmeyeceğini sormanızda fayda var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 51 kere teşekkür etti
  • 152 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 21, 2021, 14:01:54 »
Geçeceğiniz Aile Hekiminizle önce tanışıp , sizi kabul edip etmeyeceğini sormanızda fayda var.
Hastasına  göre farklı muamelede mi bulunuyorlar? Defalarca bu sistemi kullanarak hekim değiştirdim kabul etmeyenine rastlamadım henüz. Bilmediğimiz bir husus mu var?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Ocak 21, 2021, 14:49:07 »
Gideceğiniz hekimin kendi çalışma prensipleri olabilir , size uymayabilir , önce görüşmenizde fayda vardır. Arabanızı tamire götürecekken ustayı sağa sola soruyorsunuz da , hekiminizi sormuyorsunuz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 51 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Ocak 21, 2021, 15:04:15 »
Gideceğiniz hekimin kendi çalışma prensipleri olabilir , size uymayabilir , önce görüşmenizde fayda vardır. Arabanızı tamire götürecekken ustayı sağa sola soruyorsunuz da , hekiminizi sormuyorsunuz ?
Evet uyuşamayabiliriz, olabilir. Ama ilk yorumunuzdan sizi kabul etmeyebilir anlamı çıkıyor. Uyuşamazsanız o hekimi seçmezsiniz, o sizi değil... Aile hekimini çevremizdekilere soruyoruz, sistemde boşluk varsa da seçim yaparak kaydımızı gerçekleştiriyoruz. Hekime gidersiniz hekimle uyuşamadıysanız o zaman hekiminizi değiştirirsiniz. Ancak elbette ki bu durumu yaşamamak adına öncesinde gidip görüşmek en güzelidir buna katılıyorum. Sanırım sizde hekimsiniz, bizim bilmediğimiz hekimin keyfi olarak kabul etmeme gibi bir hakkı varsa söyleyin bizde öğrenmiş olalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2021, 20:15:17 »

Gidip danışıyoruz kabul etmiyorlar doluyuz diye ama sisteme bakınca boş olduklarını görüyorum bende kendim yapıyorum. Sanırım aralarında hasta sayısı olarak bir rekabet yada anlaşma var zorda kalmadıkca değişim yapmıyorlar. Sistem yoğun kotasını dolduranlara geçmenize izin vermiyor.
Bunları yaşadığım ilçede ki tecrübeme dayanarak yazıyorum diğer yerlerde değişebilir bir şey diyemem.
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 65 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ocak 22, 2021, 14:40:20 »
Evet uyuşamayabiliriz, olabilir. Ama ilk yorumunuzdan sizi kabul etmeyebilir anlamı çıkıyor. Uyuşamazsanız o hekimi seçmezsiniz, o sizi değil... Aile hekimini çevremizdekilere soruyoruz, sistemde boşluk varsa da seçim yaparak kaydımızı gerçekleştiriyoruz. Hekime gidersiniz hekimle uyuşamadıysanız o zaman hekiminizi değiştirirsiniz. Ancak elbette ki bu durumu yaşamamak adına öncesinde gidip görüşmek en güzelidir buna katılıyorum. Sanırım sizde hekimsiniz, bizim bilmediğimiz hekimin keyfi olarak kabul etmeme gibi bir hakkı varsa söyleyin bizde öğrenmiş olalım.
Doğrudur , Aile Hekimiyim , tepeden inme bir kayıt olursa olaya defansif yaklaşırım , önceden bana gelip , çalışma şartlarımı ve prensiplerimi aktardığım hasta ile anlaşırsak memnuniyetle hizmet veririm , bu olayın tapu dairesi gibi tek taraflı olmadığının bilincinde olan şahıslar önceliğim olur her zaman. Aslında her meslek gurubuna karşılıklı saygı ilkesiyle yaklaşmalı insan , ama bunu henüz sağlayabilmiş değiliz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 51 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Ocak 22, 2021, 18:23:19 »
Doğrudur , Aile Hekimiyim , tepeden inme bir kayıt olursa olaya defansif yaklaşırım , önceden bana gelip , çalışma şartlarımı ve prensiplerimi aktardığım hasta ile anlaşırsak memnuniyetle hizmet veririm , bu olayın tapu dairesi gibi tek taraflı olmadığının bilincinde olan şahıslar önceliğim olur her zaman. Aslında her meslek gurubuna karşılıklı saygı ilkesiyle yaklaşmalı insan , ama bunu henüz sağlayabilmiş değiliz.
Sistemin insanlara sağladığı kolaylığı tepeden inme olarak mı görüyorsunuz? Şahsen içinden geçtiğimiz şu süreç dışında her değişiklik yapacağım vakit hekim hekim dolaşıp onların prensiplerine göre hareket edecek izin hakkım yoktu.Ayrıca bu şekilde yaparak hekime karşı bir saygısızlık yaptığımıda düşünmüyorum. Seçtiğim hekimler sizin gibi düşünmüyor olsa gerek ki şimdiye kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım. Çalışma şart ve prensiplerinizi biraz açabilir misiniz? Ne tür insanları tercih ediyor yahut etmiyorsunuz?