Gönderen Konu: Amerikadan adres lazım...  (Okunma sayısı 2481 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 4 kere teşekkür edildi
Amerikadan adres lazım...
« : Nisan 16, 2009, 12:29:33 »
Hakan'a mail attım ama görmedi sanırım. Murat veya Hakan yardımcı olabilir diye düşünüyorum...

Ebayden restore ettiğimiz amerikanın ufak 2 adet çamurluk amblemini aldım. Herif TR'ye yollayamadı bir şekilde. Bana US içerisinde bir adres lazım, oraya yollatayım. TR'ye gelip giden birileriyse bekleyebilirim veya ödemeli kargolayabilirler bana.

Yardımcı olursanız süper olur, araba bitince gezdiririm sizi:))))))
1982 Land Rover Series III 88 inch SWB hobi aracı
2009 Peugeot 207 1.4 Trendy 90 hp hanımın aracı
2011 Citröen C4 1.6 e-Hdi 112 hp şirket aracı

Toyota Club Türkiye

Amerikadan adres lazım...
« : Nisan 16, 2009, 12:29:33 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Amerikadan adres lazım...
« Yanıtla #1 : Nisan 16, 2009, 12:49:58 »
Umut, benim patron 20 Mayıs'da Amerika yolcusu. Dönüşü Mayıs sonu olacak. Washington ve Chicago'da otellerde kalacak. Sen satıcı ile görüş istersen, otele teslimat olur mu, resepsiyona teslimatı kabul ederler mi, hangi şehri tercih eder, ben de patron ile görüşeyim, herhalde ricamı kırmaz :) Bu arada amblemlerin boyutu ağırlığı vesairesi nedir, varsa resimlerini paylaşabilir misin? Patron biraz titizdir, görmek isteyebilir :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2009, 12:52:05 »
Hakkı sağolasın. Valla amblemler 2x3 cm falandır maksimum..2 adet. Cepte bile gelir:))) Bakayım sabit adres temin edemez isek senin seçeneği kullanırız en son...Teşekkürler tekrar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2009, 12:55:15 »
abi kanada adresi bulabilirim istersen benim arkadaş kanadada, gelirken getirir ya da dediğin gibi kargoyla halledilir, kanada uyar mı?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Kan Grubu: A+
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2009, 15:11:31 »
 Şimdi gördüm mesajını Umut. Kişinin bulunduğu eyalet ve şehir ne? Bu adres için Ahmet yardımcı olabilir sanırım.
 ABD'de bir kaç arkadaş var, ürünü onlara yönlendirsek de yine kargo ile yollayacaklardır buraya. Aslında ürün elinde olan kişide kolaylıkla yollayabilir buraya, verdiğin adrese kadar gelir. Neden sorun olduki acaba? Daha iki gün önce arkadaşın motora İtalya'dan parça sipariş ettik, önümüzdeki hafta sonu elimizde olur. Ama karşı tarafın işlemleri biliyor olması lazım. Çok sorun olursa benim arkadaşlarada yönlendirebiliriz ama onlar orada yaşıyor, buraya gelme ihtimalleri yakın zamanda yok. Yani yine kargo ya da posta ile olur işlem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No pain no gain...
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2009, 15:16:54 »
Hakan, herif benden 80 USD posta parası istedi...Enayi sandı sanırım. Mesaj yazdım, cevabını bekliyorum adamın. Gelen cevaba göre senin arkadaşlara yollatıp kargolatmak bile mantıklı olabilir. Bakayım cevap gelince bilgilendireceğim zaten sizi...Teşekkürler herkese...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2009, 17:31:19 »
UPS o paraya gönderiyordur. Ama 80 dolar cokmus.
Amerika icin yardimci olamayacagim. Almanya'ya gönderiyorlarsa, burdan cuzi bir ücrete gönderebilirim.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante