0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracın arkadan kazası oldu mu? Ufak tıklatma dahi? Stop contalarından, tampon ayaklarından ya da eskimiş fitilden girer genelde. Araç sıfır olduğuna göre uğraşmayın, garantiden yetkili servis bulsun sorunu.
Bagaj kapağını kastırmıştır o nedenle su alıyordur. Trimleri çıkartın ve su izini takip edin kaynağını bulacaksınız.
Biraz önce bir ustaya gösterdim ayak üstü park sensörünün takılı olduğu yerde havalandırma deliklerini açık bırakmış olabilirler sokup bakmamız lazım dedi olabilir mi sizce
Aksine havalandırma kapalı kalmıştır bağaj düzgün havalandırma olmayınca soğukta terleyen LPG tankından biriken sudur,eğer havalandırmalar kapalı olursa düzgün buhar difüzyonu oluşmaz yoğunlaşmadan ötürü su olarak içeride kalır,bağaj havalandırma ızgaralarının açık olduğundan emin olunuz bağaja kirlenmesin diye plastik örtü vs serdiyseniz kaldırınız,araca uygun ölçülerde üretilmiş bağaj havuzu kullanınız ve simit LPG tanklarının yerleştirildiği yerin tam ortasında aracın kendi havalandırma deliği olur orası açık olmalıdır.
Nemleşmeyle ya da o tankın ortasındaki delikten girecek su miktarı, stepne havuzunda birikecek kadar fazla olmaz.
Ortasından su girme imkanı yok oradan hava almadığında aynı zamanda bağaj havalandırma difizorlerinin önü kapandığında tankta oluşan nemlenme orada birikiyor,aynısı focus'ta başıma geldi aldığım kişi bağaja pvs sermişti difizorlerin önü kapanmış stepne olduğu gibi suyun içindeydi pvs yi kaldırınca herşey düzeldi.
Herkese merhaba ağustos ayında bayiden 0 olarak LPG li corolla aldım bugün aracın temizliğini yaparken LPG Tankının olduğu stepne bölümunde LPG Tankının altında baya su biriktiğini fark ettim bunun sebebini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim