0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba öncelikle herkese iyi günler. Aracım 2019 Flame X-Pack MDS. Aracıma BRC Comfort Toyota Kit montajı yaptırdım. Sonrasında aracın soğutma suyutunu kontrol ettiğimde azalma olduğunu gördüm. Bunun regülatör su çektiği için normal olduğunu biliyorum ancak sonrasında kendim eksik olduğu kadar hazır su ilave ettim. Bu yanlış bir uygulama mıdır? Antifirizi komple değiştirmem gerekir mi? Araçta tasarruf etmek istiyorum derken büyük sorunlara yol açmak istemem. Sonrasında rengine baktığımda hala pembe renk olduğunu gördüm. Sonraki günlerde kontrol ettiğimde de herhangi bir azalma söz konusu değildi. Öneriniz ne olur?
Peki eksiltme yapar mı sürekli? Normalde eksilme istenmeyen bir durum değil mi?
Peki Mutlu hocam ben bunu suyla yaptım. Şimdi ne yapmam gerekir? Değiştireyim mi antifrizi? Antalya'da yaşıyorum hava şartları çok ağır olmuyor.
Eklemişsiniz birşey olmaz. İnşallah saf su eklemişinizdir.
Arkadaşlar bende yeni montaj yaptım.ilk defa lpgli arac kullanacam.insallah sizelere de bana da sorunsuz uzun süre hizmet eder.Rolantide 600 devirde çok çok hafif oynama yapıyor ibre.sizlerde durum nedir acaba normal mi sorun mu bilmiyorum.benzinle aynı mı olması gerek rolantinin...antifiriz icin teşekkürler bu arada burdan okudum öyle bilgilendim.
Normal değil. Bir yerden hava alıyor olabilir.
İlk fırsatta kontrol için giderim.teşekkürler