0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ARKADAŞLAR BENDE AE92 1991 COROLLA VAR SENİN BAHSETTİĞİN ARAÇ İÇİNDEKİ SES TOYOTALARDA MALESEF OLUYOR BENDE SENİN GİBİ İLK ETAPTA KORKMUŞTUM AMA ALIŞTIM TOYOTA MÜKEMMEL ARAÇLAR BENDE DEDİMYA 91 MODEL VAR HERŞEYİ GÜZEL İÇERİYE SES ALMA İŞTE TOYOTANIN AÇIĞI[/quote]Sitemizde BÜYÜK harflerle post atmak yasaktir. Bundan sonra buna dikkat etmenizi rica ediyorum. 99 modellerin vites oranlari 2000 lere göre daha kisa. 2000 lerde daha iyiydi. Yenilerinde gen kisaltmislar.Yanliz maksimum tork civari motordaki ses artiyor. Sonra daha sessiz gitmeye basliyor. Bir de 99 modellerde, kaputun altinda izolasyon yoktur. 2000 modellerde bu kece mevcut. Alip yapistirin, sesi azaltacaktir.Yol sesi icinde Sonax, Ziebart gibi firmalar alt yüzeye ve camurluk iclerine kaplama yapiyorlar.
toyotalarda ses motordan değil eksozdan çıkıyo bunu arabanın içindeki motor sesi zannede bilir ama dışardan sesi duyarsan eksuzdan geliyo, test ettim onayladım.bide arabanı yüksek devire de vites değiştirerek 120 130 a çık ses duyabilecenmi dene bak [/quote]efe kardeş araban ne yakıyor acaba.lpgsizse tabi:D