0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında emniyet kemerleri için yerleri belli olup güzelce dikişli olsa çok daha hoş olacakmış. Bende düşünüyorum aracım için, ancak ara ara memlekete gittiğimizden arka koltukları bazen kısmi yatırmam gerekiyor. Üniversal ürünlerde arka koltuğun sırtlığı tek parça oluyor. Tek sorun bu.
Döşemecioğlunun da tek parça. Araca özel üretilmediği için normal bunlar. Eşim dikiş biliyor ve dikiş makinesi mevcut. Müsait bir zamanda arka koltukları bölmeyi ve emniyet kemeri için delik açıp bant ile arkadan tutturmayı düşünüyorum.Ya da tek taraflı İndireceğiniz zaman o taraftan çıkaracaksınız zor değil sırt kısmını çıkarıp takmak.
Tabiiki elinizden geliyorsa bunlar aşılabilecek sorunlar. Biz armut piş, ağzıma düş istiyoruz Bu arada Mutlu, arka koltuk kılıfı, oturacak kısım ve arkalık ayrı ayrı mı, birleşik mi ?
Normalde ön koltukları söküp dışarda monte etsek çok daha güzel oluyor. Eski aracımda öyle yapmıştım. Ancak şimdiki araçta, koltuk altlarında emniyet kemeri sensörleri, hava yastığı kabloları falan var, bu soketleri dikkatle çıkartsak olur mu ? Yani araçta arıza lambası falan yanar mı, bu riske girilir mi, yoksa hiç koltuğu hiç yerinden oynatmadan yerin de mi montaj yapılmalı.
mutlu yazın da bunu takarsın
Üründe diz arkasına gelen yerde fan var. Oradan havayı çekip sırt ve kıça üflüyor. Deneyen kişi youtube’de oldukça iyi soğuyor diyor. Koltuk içinden hava üfletmek zor olur. Delikli kanallı minder şart. Kolçak içindeki sokete takılsa gözükmez. Acaba kaç kwh enerji harcıyor bunlar. Senin ısıtma ne kadar harcıyor?
Oturak sırt tam güçte 4.2a çekiyor.
5 mi 12 volt mu?
50-60watt güç. Bir tane far ampulu kadar yani. Pilleri erken bitirir bu. Ekonomi yapamam 😁😁
Motor çalışmıyorken açmıyorum o nedenle. 1 dakika olmadan sıcaklığı hissettiriyor. 10-15 dakika açık tutamıyorum. Gücünü kısmanın yolunu arıyorum.