0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha önce bahsettiğim sanrouf sesi için yetkili servis değişim onayı aldı Toyota Türkiyeden. Parça nasıl gelecek sadece sanroufmu diye sorduğumda bilmediklerini ama önceden bilgi vereceklerini söylediler. Daha sonra bana yeni sanrouf geldi aracı getirin değiştirelim diye aradılar. Bilgi almak için gittiğimde bana komple tavan değişecek dediler. Ben ilerde değer kaybı yaşama riskini istemediğimden bana önceden tavanın komle değişmesi gerek diye bilgi verilmedi diye söyleyince parça tüm geldi yapacak bişey yok geri gönderemeyiz garanti dışı kalırsınız bundan sonra filan denildi. Bu yüzden biraz gerildik bende müşteri hizmetlerini aradım. Konuyu anlattım. Sonuçta ben müşteriyim teknik bilgim yok, anlatılsa istemezdim bende oarçanın gelmesini vesselam müşteri hizmetleri haklı buldu beni ve tavan değişimini yaptırmadım, garantimde devam edecek. Yarım açık konumda hafif engebe olan yerlerde ses az da olsa devam ediyor ama 2. El piyasının bu kadar kırılgan olduğu bir ortamda aracında orjinalliği bozup değer kaybı yaşamaya değecek kadar büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum nihayetinde. Ama toyota gibi bir markada böyle bir sorunun sıfır bir araçta bu kadar erken çıkmasıda hem canımı sıktı hemde ilk defa toyota kullanan birisi olarak hayal kırıklığı yarattı diyebilirim.