0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben tek e12 kasa kullandim. Bence o....
Mahmut Bey, aracınız Corolla'nın sürüş zevki bağımlılık yapan en sevdiğim kasasıdır. Sıfırı çıksa düşünmeden alabilirim.
Şu an kullandığım aracın tek kasası olduğu için aynı zamanda en sevdiğim kasası Ama auris için konuşacak olursak e150 bence iç mekan ferahlığı ve makyajlının kasa görünümü sebebiyle favorim.. E160'a bindiğimde basık olması dolayısı ile kendimi sıkışmış hissediyordum. O dönemlerde üretilen Keen Look felsefesiyle tasarlanan Toyota'ları sevemedim nedense.. (e210 hariç )
Kullandığım e 160 dış görünüş ve iç genişlik olarak d sınıfı bir araçtan farksız sadece şu dik konsola yıllardır alışamadım.Daha önce kullandığım e 140 ın görüş açısı ve koktip tasarımı daha iyiydi
Mahmut Bey, aracınız Corolla'nın sürüş zevki bağımlılık yapan en sevdiğim kasasıdır. Kıymetini bilin. Sıfırı çıksa düşünmeden alabilirim.
Fehmi Bey, bir önceki aracım hibrit Ch-r idi. ondan içi yayla gibi geniş ve ferah e 160'a geçince oh be dedim, asıl basık ve klostrofobik olan C-hr maalesef. e 160 sınıfının en geniş ve ferah aracı desem abartı olmaz hatta sırf bu yüzden yeni kasa corolla almaktan vazgeçtim diyebilirim.